• clairvoyance gururlarına bugün itibariyle ikinci bir "nassı yaaaaaaaaa?" dememe neden olmuş bir kayırış biçimi... nassı ya sahnesini bir kez gözden geçirelim;

    "yok boyle bi$ii???

    lakin $oyle bi$iiler war belki alakalidir:
    a aras irmagi
    b arazi araci
    c arazi cavus
    d arazi olmak
    e ariza diasi"

    (eskiden clairvoyance i, ii, iii, iv, v gibi giderdi, bi haller olmuş buna)

    adam kayırmak yahut kayırmak başlıklarında irdelenen meselenin takendisidir bu çıkmak efendim. arkadan çıkmak olsaydı kol gibi filan meseleleriyle arasında bir bağıntı kurma yoluna gidebilirdik. lakin yok.

    düşündüm de, yukarıda zikrettiğim kayırma örneklerinin bir level küçüğü olduğuna kanaat getirdim bu çıkmağın. şöyle ki çocuk kısmısına veya güçsüz birilerine arka çıkılır. fek'at adam kayırmak meseleleri günümüzde en kalantor kimselere filan yapıldığı için, aralarında bir iki gram fark var bu olayların. maksat aşımı, yahut maksat kayımı gibi bir deli arızası var kayırmakın. lakin bu mevzu, başka başlığın meselesi, neden susmuyorum ki?
  • (bkz: koltuk cikmak)
  • "farson, toplumun en değerli insanlarının çok kötü çocukluk şartlarından geldiğini vurguluyor*. bu insanların yaşamlarının incelenmesinin, kültürümüzde sağlıklı bir çocukluk için gerekli olduğuna inanılan arka-çıkmalara bu yaşamlarda hiçbir şekilde rastlanılmadığını gösterdiğini söylüyor." alper oysal - the courage to create (sunuş)
hesabın var mı? giriş yap