• kendilerini çabalarından ötürü tebrik etmeye gerek var mı, gerçekten bilmiyorum ama kötü bir görüntü oluşturdukları kesin.

    "kardeş, bir tane "a" fazla olmuş. "saaat" değil, "saat" olacaktı. :)."

    bu ne lan?

    ek; aslında ben orada "sanat" demek istemiştim, laksfj.
  • zorunlu tanım düzeltmesi: şimdi sözlükte bazı yazarlar var, hatalı bir yazım gördüklerinde entry sahibine mesaj atıyorlar ki düzeltsin diye. o da sanıyor ki bu kişiler kendisiyle arkadaş olmak için can atıyorlar. işte bu durumda oldukları sanılan yazarlara arkadaşlık kurmak için can atan sözlük yazarları yakıştırması yapılabilir. sonuçta özgür bir ülkede yaşıyoruz.

    kendisiyle arkadaşlık kurulmak için can atıldığını sanan sözlük yazarlarının açtığı başlıklara bir örnek olabilir, kötü bir görüntü oluşturduğu kesin olmamakla birlikte kesine yakın.

    işte bu...
  • şu özel mesaj fasilitisine lanet ettiriyorlar. bu ne ya? ":)".

    aman ne şirinsin...
  • bize mesaj vermek istiyor olabilirler. çünkü bazen gerçekten türkçe'nin amına koyup ondan sonra nezaketen uyaran yazarları deşifre eden pişkinlerin kim olduğunu gösterebilirler.
  • yakında evlilik teklif edecektir hatta bazılarını tanıyorum ki grup seks bile teklif edebilirler, sakının amına koyim.
  • hayret, anket yapılıyor sanıp listeneceklerini sanmıştım bir an; öyle değilmiş meğer...

    sırnaşan, yavşayan veya erkek yazarı kız zannedip, öyle olmadığını anladığında sıvışan sözlük yazarlarından iyidir be abi... arkadaş olmak istiyor nihayetinde, ağzına vermek değil...
  • arkadaşlık kurmaya can atan yazarlar sözlükte sanıldığından azdır lakin ben bu arkadaşları seviyorum zira iyi niyetliler. lakin sözlükte arkadaşlık kurmaya can atacak kişilere tepeden bakan zihniyette adamcıklar da vardır ve bu tip başlıklarda boy gösterirler. bu tipler şu kadir inanır'a "siktir lan" çeken çocuğun hikayesindeki tiplerdir. insanları sallamayınca level atlarlar kendilerince
  • yolda "pardon çakmağınızı düşürdünüz" diyen insanlar ne kadar arkadaş olmak istiyorsa bunlar da o kadar arkadaş olmak istiyordur.

    bunu böyle sanan insanlar da kendisi ile normal bir konuda konuşan her erkeğin kendisine yazıldığını sanan kompleksli kızlarla aynı kafadadır.
  • "arkadaşlık kurmak için can atan sözlük yazarına inanmıyorum ama kendini fasulye gibi nimetten sayan yazarlar var." - anonim

    mesaj fasilitesini çok yanlış anlamış adamın kuruntusudur. ama üzülme çaresi var; kontrol merkezi > ayarlar > tercihler > mesajla falan işim olmaz..
  • mesela bi yazar var; paso bana "bilmemne uktesini doldurdunuz yazarı adına teşekkür ederiz" diye meşaz atıyor. ulen yazar atamiyo mu o mesaji? ne kadan yalnızsın sen de milletin uktesini takip ediyon? belki istemiyorum senin arkadaşlığını..

    hayir nicki de gözükmüyo. bilinmeyen numaradan atıyo herhal.
hesabın var mı? giriş yap