• bu remixle gönlümü yerinden oynatmış, spotify haftalık keşfime teşrif etmesiyle mutluluk duydugum sahış/sahışlar..
    "arada" filminin müziği imiş, cidden muhteşem...
  • 28 eylül 2018 tarihinde spotify'e "tuzak" ve "bazı yalanlar" şarkılarının remixini yükleyerek güzel müzik dinlemek isteyen insanları mutlu etmiştir..

    kendisine not: eğer buraları okuyorsan lütfen alice gold - runaway love şarkısının remixini yapar mısın.. bu suser sana bir ömür minnet duyar...
  • elektronik müzik dinleyip, konu hakkında araştırma yapan amatör bilgi seviyesinde bir kişi olarak düşünebilir ve tanıtabilirim kendimi. ama amatör derken, bu demek değil ki konuya çok hakim değilim yalnızca yeniyim diyebilirim. yabancı dj konserlerine gitmiş dinlemiş biri olarak söyleyeyim bu adamların ritmi ve tarzı çok iyi. üstelik daha prof. yaklaşan (bkz: wannart) kendileri hakkında harikulade bir yayın bir yapmış. buyrun tık tık tık tık dinleyin bu türkler iyi şeyler yapacaklar!
  • bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum entry'me. müthiş işler yapan bir türk güruh görüyoruz. ben yerele dönüp de evrenselleşmeye çalışan insanlara büyük saygı duyuyorum. electronic sound'ları böylesine klasik türk parçaları üzerinden kurgulamak ve harika mix'ler çıkartmak zor ve zoru başarıyorlar.

    teoman'la da birkaç parçası için birlikte çalışmışlar ve özellikle tek başına dans müthiş bir remix olarak karşımıza çıkmış. yurt dışında da türkiye'yi harika biçimde temsil eden ve türk prodüktörlerin neler yapabildiğini gösteren bu duo'nun önü sonuna kadar açık.

    tek başına dans
  • en son ne zaman bu kadar kötü bir fikir, bu denli berbat bir müzik duymuştum diye düşünüyorum. sanırım 90'ların başıydı; ethem adnan ergil'in turkish folk guitar albümünü dinlediğimde hissetmiştim aynı iğrenme duygusunu. 30 sene geçse de bazı şeyler değişmiyor demek ki. akla gelecek ilk fikir, en banal tarzda, bayağı bir icrayla önümüze fırlatılmış. orkun'un bulaştığı hiçbir işte samimiyet, maharet falan aramam. bunun bir de kardeşi var; mustafa. kendine "mu" diyor. mu tunç. rammyroo vardı bir de bilir misiniz? on your horizon'da gitar çalardı. ramazan'dan rammyroo yapmış. bu yapaylık, bu eziklik, bu kolaycılık hakikaten midemi bulandırıyor.
  • anadolu lo-fi adında albüm çıkarmışlar. hepimiz bildiği şarkıları lo-fi süzgecinden geçirerek hayatın arka fonunda yer alsın demiş olmalılar.
    kitap okurken
    yolda
    yağmur yağarken
    sokakta yürürken
    plajda
    kahvenin yanında dinlenir.
  • apple music'te anadolu lo-fi albumlerinin turkish hip-hop/rap olarak siniflandirildigi grup. madem rap bu peki neden soz yok o zaman, biri aydinlatirsa sevinirim.
  • spotify'da karşıma çıkan anadolu lo-fi albümlerini haftalardır beğenerek dinlediğim grup. lo-fi türü adına yerel ve güzel bir örnek olmuş.
  • bence güzel işler yapan ancak (bkz: lo-fi) ile pek alakası olmayan türk grup. bugün zorludaydılar. lofi bence kesinlikle bu değil, bu kesinlikle lo fi değil.
    burda saçma klipli bir burçak tarlası yeniden işlemesi mevcut burçak tarlası
    çıtır çıtır yanan odun sesi ile iç ısıtan bir gamzedeyim deva bulamam editi
    gamzedeyim deva bulamam
    bitlis'te beş minare
    o yar gelir
  • anadolu lo-fi'lerindeki hey on beşlisini çok beğendiğim müzik yahut sanat oluşumu.
hesabın var mı? giriş yap