• sonuç: anne sevgisinden mahrum büyüyecek bir çocuk, ömür boyu sevdiği kadını bir daha göremeyecek olan bir adam ve buna sebep olan bir adi, şerefsiz, kansız... değdi mi birkaç saniyelik zevk uğruna bir çocuğu annesiz bırakmana. ne zaman insan olacak bu varlıklar?

    edit: imla
  • bmw süren insanların en az yüzde 70’inin geri zekalı olduğuna dair tezim var uzun zamandır. bugün de yanılmadım.

    bu ülkemize özgü bir durum değil, tüm dünyada algı bu yönde.
  • kendi ölse üzülmeyeceğim ancak suçsuz birinin ölümü ile çok üzüldüğüm ve sinirlendiğim kaza.

    hani ilahi adalet? kendi geberip gitse olmuyor mu?
  • haberin içeriğini okumadım ama yine aynı şey di mi ? yine bu orospu çocuklarına bir şey olmadı ama suçsuz insanlar öldü değil mi ?

    eğer bir gün trafikte biri elimde kalırsa, ya selektörcülerden biri elimde kalacak, ya da bu orospu çocuğu makasçılardan biri.

    bazen diyorum ki yakıtı falan dert etme, al şöyle 2002 model 3 tonluk bir grand cherokee, tamponların içini falan da çelik konstruksiyon ile güçlendir, bunun gibi makasçılardan 1-2 tanesini "kazara" altına al, sonra da "fren tutmadı, çok üzgünüm ühühühü" diye timsah gözyaşı dök. hatta komple boyanmış bir araba olsun ki, orjinalliği bozuldu diye onu da dert etmeyeyim.

    bazen gerçekten de frene basasım gelmiyor. korkutucu olan ise, bunu yapabilecek potansiyeli kendimde görüyorum ve gerçekten de bir gün frene basmayıp, bir otoban faresini paçavra edeceğimi biliyorum.

    trafikte işlenen suçların cezaları ağırlaştırılmadığı sürece ne yazık ki bu olaylar devam edecek ve bu dalyarakların yediği boklar yüzünden, haksız yere başka insanlar ölmeye devam edecek.

    makas atanın arabasını bağlayacaksın, ehliyetine süresiz olarak el koyacaksın. 50 bin lira da para cezası yapıştıracaksın, bak bakalım 1 tane makasçı kalıyor mu.
  • masum birinin ölümüyle sonuçlanmıştır.
  • kazayı kaydeden arkadaşa sallayan çok sayın bir yazarı barındıran başlıktır.ölen kadına çok yazık olmuş gerçekten çok üzüldüm ama vıdeoyu kaydeden arkadaş napsaydı, bilinçsizce sollama yapıp insanların ölümüne neden olan ama kendi ölmeyen bir orospu çocuğuna yardım mı etseydi. bana denk gelmezki böyle yavşaklar araçtan inip yanına gidip sen hala yaşıyormusun be orospu evladı diyeyim.
  • cinayet ile yargılanıyor mu böyleleri?
  • cinayet'den yargılanmalı yorumuna hak verdirten video
  • kesinlikle en agiz sekilde yargilanmasi gerekiyor. bilerek kasten insanlari oldurmeye calisiyorsun bir de ustune cok komik cezalar aliyorsun. bu adamin secimiydi hizli gitmek. sonuc olarak birinin canini aldi. lutfen soyle aptal saptal isler yapmayin.
  • araç emniyet şeridindeyken araçtan inip bariyerlerin öteki tarafına geçmenin nasıl hayati bir konu olduğunu gösteren kazadır. yoksa bir manyağın emniyet şeridine girdiği ana kadar emniyettesiniz.
hesabın var mı? giriş yap