• kesinlikle takip edilesi.

    medya denen hengamenin içerisinde gündemi takip etmek, bi' nevi zamanı da iyi kullanmak demek. ama zaman kısıtlı olunca neyi/ne kadar takip edeceğini de şaşırıyor insan. işte kıyıda köşede kalmış olmasına rağmen önem taşıyan haberleri seçiyorlar, virgülüne dokunmadan yayınlıyorlar. ekip işi mi yoksa bireysel bi' çalışmanın ürünü mü bilemiyorum, bildiğim şey gözden kaçırma ihtimalim olanları önüme sürmesi...
  • benim anladığım hizmet budur.
  • sözlük sayesinde fark ettiğim blog lakin güzel bir arşiv olmuş. takip edilesi...
  • google kaldırmış.
  • kaldırılmış. o değil de, kaç yıllık birikim uçtu mu, yoksa arşiv duruyor mu çok merak ediyorum. resmen üzülüyorum an itibariyle...
  • bi fırsatçı isim hakkını almış. sonra dabir iki yazı koymuş geçmiş kenara. yahu madem uğraşmayacan ne diye içine edersin böyle şeyleri. fırsatçı, maymun iştahlı anlaşılan isim hakkını alan. çalışmadan uğraşmadan hemen konmak istedi üstüne.
  • eskiden "muhaber.net" diye bir blog'um vardı. bu blog'ta biraz da siyasi yazmaya başlamıştım. bu blog'ta adresim, ismim, cismim, e-mail'im belliydi. ve bu durumdan rahatsız da olmaya başlamıştım.

    bir gün arşivlemesem olmazdı'nın sahibi olduğunu belirten bir kişi şöyle bir mail attı: "blog'undan anladığım kadar siyasi yazmak istemiyorsun. arşivlemesem olmazdı diye bir blog kurdum. sadece alıntı ve arşiv yapıyorum. sana da yazma yetkisi vermek isterim"

    kabul ettim. "ben arşivlemesem sen arşivlemesen kim arşivleyecek" anlamına gelen "basak a" diye bir kullanıcı adı aldım. başladım arşivlemeye...

    blog sahibi süperdi. ben bir arşivliyorsam, kendisi 50 arşivliyordu. herhalde blog'un ancak %5'i bana aitti.

    hiç bir zaman sahibine "sen kimsin, necisin, başka birileri var mı?" gibi sorular sormadım. çok güzel iş yapıyordu. bazen de çok korktum. hatta 17 aralık'ta evdeki bilgisayar'ı arkadaşıma verdim.

    blog sahibi'yle 2 yıldır mailleşmiyorum. çünkü bana attığı mail adresini kullanmıyor. burayı okuyor biliyorum. burdan kendisine sevgilerimi ve hürmetlerimi gönderiyorum. zira * bu siteye olan özlemim depreşti.

    yanına aldığı yedeğini yeniden yayınlasa keşke.
  • 17-25 aralık öncesi arşivlemesem olmazdı blogspot neyse, 15 temmuz sonrası için de stetuskop forum'un arşivi aynı özellikte. buyrun:

    https://stetuskop.com/showthread.php?t=10032

    edit: reklendirme, etiket ve aynı sadelik yok. ama 158 sayfalık güzel bir arşiv.
  • güzel başlamışlar ama devamını getirememişler. bir başka arşiv:

    http://arsivlemesemolmazdi.com/
hesabın var mı? giriş yap