• iskoçya’nn glasgow kentinde yapılan avrupa şampiyonasında tarihimizde ilk defa takım finallerinde mücadele etmekte olan gururumuz milli takımımız.

    ahmet önder, emre gündüzoğlu, ümit şamiloğlu, ibrahim çolak ve ferhat arıcan’dan oluşmaktadır.
  • takim olarak avrupa sampiyonasinda ikinci olmuslar. gercekten buyuk gurur, cimnastikte edilen basarilar beni cok daha mutlu ediyor. tebrikler ederim. ama bu yarisma nerde yapildi falan cok aciklayici bilgi olmadigi (ben de aramaya usendigim icin) daha detay veremeyorum.

    normalde, instagram postunun altina yazilmasi gereken sekli cok basit bunun:

    "(sporcunun) ad-soyad, ad-soyad... 'dan olusan artistik cimnastik erkek milli takimimiz, bu yil mersin'de (birkac post altta boyle bir pin gordum ve sampiyonanin yapildigi yer olduguna yordum, yine de emin degilim) gerceklesen artistik cimnastik avrupa sampiyonasi'nda (veya tam adi neyse) (varsa kategori ekle, yoksa gec) elde ettikleri ikincilikle gumus madalya almaya hak kazandilar! bu buyuk basarilarini gurur ve heyecanla kutluyoruz."

    instagram gonderilerinin altinda tarih yazdigi icin ekstra tarih eklemeye gerek yok. baska bir sey ornegin basin bulteni olsaydi, tarih eklenmeliydi.

    yazdiginiz duyurunun karsidaki tarafindan anlasilip icsellestirilmesi onemliyse, 5n1k sorularina cevap vermesi ve varsa, baska diger bilgilerin eklenmesi (orn. turkiye'nin 8 yildir bu alanda elde ettigi en onemli / en iyi derece vb.) onemli.
hesabın var mı? giriş yap