• yıllar önce, ilkokulda " aaa, o çocuk her şarkıyı çalabiliyor" şeklinde gelişen ününü, ortaokul sıralarinda "o çocuk harika ama garip şeyler giyiyor" şeklinde devam ettirip; lise son sınıf itibari ile kendini duran duranda çalan ilk genesis elemanı zannetmesiyle birlikte profesyonel müzik yaşamına atılmış; okul otobüslerine makyajla binmesi 80 li yılların sonu itibari ile hezeyana yol açmiş ise de, bu durumu kısa zamanda dorian gray adlı, ankara'da açılan türkiye'nin ilk alternatif gece kulübünde paraya dönüştürebileceğini akıl etmiş bir insandır kendisi. sonradan istanbul'a göçmüş ve yöneticilik ,şarkıcılık, tiyatroculuk gibi mesleklerde hünerlerini göstermiştir. tüm bunlardan sonra bir fırsatını bulup yerleştiği los angeles'da müzikle yakından haşır neşir olmaya devam etmiş, ancak bu esnada başından bir evlilik krizi geçirmeyi de ihmal etmemiştir. türkiyeye geri dönmüş, bir sürü plak şirketi tarafindan reddedilmesinden pek yüksünmedigi eger dinlersen adlı albümde pamela spencein prodüktörlügünü ve songwriter ligini yapmistir. ankara barlarında boy gösteren diplomatic immunity grubunun göbeği açık giyisiler giyen gitaristi işte bu artundur ve evet, kurban kesmistir, saçlari birkaç ayda bir değişir, sabahlari ton baligi, tavuk, yumurta,domates, tost, çikolata sürülmüs kizarmiş ekmek yer,süt içer,öğleden sonra çeşitli kahvelerde çay içer,evli ve üç çocuk babasi degildir!!!
  • pamela hanımla beraber arz-ı endam ettikleri bir proğramda izleyebildiim kadarı ile tipik bir ankaralı profili cizen arkadas. lakin, ankara cemaati hemen üstüne alınmasın cunku kasten ne onaylama ne yerme yapılmamısdır tanımda. sadece tespit isteyen istediğine yorar.
  • (bkz: nutrasweet)
  • "benim de severken, yaşam hırsım, onu yaşatma hissine yeniliyor" dediğim supreme being! hayallerimin ve enerjimin çıkış noktası.
  • çok rahat çalış biçimini takdir etsem de sahne varlığında sabit bir iç gıcıklayıcılık bulunduran şahıs. zaten diplomatic immunity'i görenlerin ilk gözüne çarpan şahıstır artun. erkekler sevmez çünkü manita bi anlığına hipnotize olur, kızlar nefret eder çünkü adam brian molko'nun zıddıdır. ben sevmem çünkü bu adam hasta bir narsisttir.

    ayrıca (bkz: got catalinin gorunmesine neden olan meslekler)
  • sushi on sunset
    8264 west sunset boulevard
    los angeles, california
    diye bir not'u masama iliştirmiş ve uçak düşerken, kendinden önce benim can yeleğimi giydirmiştir.*
  • sürekli` : iyiki de `gözümüze soktuğu çatalıyla çok şeyler anlatan tapılası adam.
  • sahnede izlenmesi keyif veren, eglendiren cok da guzel gitar calan biri.
  • pamela spence in eski manitası sirin sahsiyet.
    (bkz: pamela spence)
hesabın var mı? giriş yap