• pangaltı - harbiye bölgesinde yaşayan ya da çalışan yazarlar muhakkak " aaa bilmem mi ya - oooowwww - aaa nası ya başlık açılmamış mı... " gibisine tepkiler vereceklerdir; ben bilmeyen görmeyen duymayan yemeyenler için yazıyorum. şişli harbiyede turizm acentelerini olduğuana cadde de yer alan dr. celal öker sk. da bulunan diabet hastanesini altında yer alır bu lezzetli lokanta. saat 12:00 - 14:00 arası evde eşinizin (bay/bayan) annenizin anneannenizin kayınçonuzun bacanağınızın... vb. gibi kişilerin yaptığı o eşsiz yemekleri hergün endüstriyel yerine amatör mutfak koşulları ile 38 yıldır yaparlar (jenerasyonel bilgi) . personeli komiktir. sahibesi hanımefendi çok şirindir. ıslak mendil vermezler kasa da bim'den alınma 100lük paketten tutarlar. ayva tatlısını renklendirmez, yer elmasını portakalla yaparlar, sütlacının pirinci anneannenizi hatırlatır köftesi babaannenize göz kırpar. hastaneye yolu düşenlere (allah dşürmesin) ya da yolu harbiyeden geçenlere şiddetle tavsiye olunur.
  • pozantı’nın en popüler restoranı. ev yemekleri yapan başka bir yer bilmiyorum gerçi.
    sınırsız su , şalgam , biber ve limon vermesi gibi iyi özelliklerinin yanında yaptıkları tüm ev yemekleri adana’nın lezzetli mutfağının yanına yaklaşamayacak iğrençlikte. bir tavuk sotenin iğrenç olması kolay değildir di mi sevgili okurlar; bu adamlar bugün yediğim en kötü tavuk soteyi ve sebzeli bulgur pilavını bana yedirdiler. ulan soğan tavuk domates biber kombinasyonu ne kadar kötü olabilir ki? hiç bir şey yapmasan herşeyi kendi lezzetiyle pişirsen gene leziz olur. bugün tabağı bitiremeden iade ettim.
    ama yanımdaki misafirim adana dürüm yedi ki kendisi muhteşem buldu yediği şeyi.
    fiyatlara gelince oldukça makul 3 kişi 55 ödedik.
    özetle dürüm kuşbaşı kıyma vs yiyin, ev yemekleri kısmına hiç bakmayın beni her girdiğimde biraz daha hayal kırıklığına uğratıyor burası.
hesabın var mı? giriş yap