• mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi konservatuar bölümünün yakışıklısı, sesi muazzam güzel, yaptığı coverlarla derinlere indirip sonra göklere yükselten ve sanırım bir parçası adanalı olan beyfendidir.
    bu zamana kadar yazılmaması çok ilginçtir.

    e link vereyim.
    dinleyelim
  • hiç bir yere indirip çıkardıgı yoktur. sesi de güzel degil. ama yakışıklı. tşk.
  • kendileri tarafından gönderilen cevap metni aşağıdaki gibidir:

    “merhaba sevgili ekşi sözlük yazarları,

    ben aşarhan büyükgenç,

    kendi halinde müziğiyle anılmaya çalışan bir sanatçı adayıyım.

    kişisel problemleri, başarısızlıkları, kibirli halleri ve hak, hukuk bilmesine rağmen, topluluk kurallarını hiçe sayarak, hakaret eden, maddi ve manevi zararlara uğratmaya çalışan, sürekli medeni halimi ve aile yapımı kirletmeye yönelik cümleler kuran meslek hayatımı, eğitim hayatımı baltalama gayesiyle sosyal yaşantısında da sürekli benim adımı diline pelesenk eden, özel hayatıma saygı duymayan ve üç ayda bir, beş ayda bir bu başlığın altına girip bu anlamsız, kin ve nefret dolu, kendi meslek etiğine uymayan, “bir dava açayım da uğraşıp dursun, üçün beşin peşindeyim” davranışlarına devam eden bu şahıslar ekşi sözlüğün de (ekşi sözlük kuralları, entrylerin silinme sebepleri ve diğer yaptırımlar kullanıcılara site üzerinden duyurulmaktadır, bunların takibi sizin sorumluluğunuzdadır. entryleriniz ekşi sözlük kurallarına uygun olmaması nedeniyle veya *hukuka aykırı olması sebebiyle yayından kaldırılabilir*. kurallara veya hukuka aykırılıklar nedeniyle yazarlığınız geçici olarak durdurulabilir veya kullanıcı hesabınız kapatılabilir. diğer tüm haklarımız saklıdır.) belirttiği gibi kullanıcı sözleşmesine aykırı davrandıkları gerekçesiyle entryler silinebilir, bu karabalikyangider adlı profilin merak ettiği “ kendisi hakkında entryleri sildirecek kuvvete nereden sahip anlamış değiliz.” sorusunun kısa ve net cevabıdır. cheesypuff ve karabalikyangider hesaplarına hakaret, huzur ve sukunu bozma, özel hayatın ihlali ve bunun gibi birbirini takip eden nedenlerden ötürü hiçbir çekingem olmadan hukuki yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

    göz önünde olan bir meslek seçtiğim için belirli bir ölçüde özel hayatımın göz önünde olabileceğinin ve bazı kötü niyetli insanların her zaman karşımda olacağının bilincindeyim, fakat son 9 aydır tek bir kişi tarafından kamuoyunda sürekli sözlü tacize uğruyor, mesleki yaşantımın başında, okul hayatımın sonunda karşıma çıkan fırsatlar bu kişinin tacizi ve asılsız yazıları yüzünden son buluyor.

    kişinin bu durumunu son derece sağlıksız buluyor, takıntılı olduğuna inanıyor ve bu nefret dolu ruh halinin bir son bulmasını diliyor, kendimi baskı altında hissediyorum.

    şerefe karşı suçlar başlığı altında toplanan sekizinci bölümünde tck 125. maddesi olarak karşımıza çıkmaktadır. tck 125. maddesi uyarınca; “bir kimseye onur şeref ve saygınlığı rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi…” demek suretiyle hakaretin ne şekilde gerçekleşebileceğini ve en önemlisi de kanunun hangi eylemi hakaret sayacağını açıklamaktadır.

    bütün dinleyicilerime, yanımda olan dostlarıma, ekşi ailesine teşekkür ediyor, bilginize sunuyorum”
  • sanırım kendisini ilk 2012 yılında, bir arkadaşımın yakın arkadaşı olması sebebiyle adını duymuştum.
    şimdi yıllar sonra youtube, daha önce onlarca kez dinlediğim bir şarkısını karşıma çıkardı. ulan dedim adamın ne güzel sesi var. şarkı söylüyor, söz yazıyor, enstrüman çalıyor. bir de dinletiyor da kendini, bu kolay bir şey değil ki ben ekşi sözlük hiçbir siki beğenmeme timi'nin asli unsurlarından biri, tam ekşici bir piçim.
    yolu açık olsun.
    ha bu arada söz konusu şarkı; https://www.youtube.com/watch?v=zgu9zipxwgs
hesabın var mı? giriş yap