• (bkz: aslı şen)

    para vermeye değmez bir marka.
  • çoğu ürününü deneyip memnun kaldığım saç bakım markasıdır. değerlendirmem şu şekilde:

    argan ve zeytinyağlı şampuan (mor renk)
    kabaran ve uçuşan saçlarımı biraz olsun dindiren şampuan oldu, hatırladığım kadarıyla saçlarımın yağlanmasını da geciktirmişti.

    yoğun onarıcı şampuan (turuncu renk)
    bunun kokusuna bayılmıştım. başka şampuanlar arasında seyahat boyunu kullandığım için uzun süreli etkisini göremedim ama kokusu için tekrar alacağım.

    anti-frizz şampuan (yeşil renk)
    bunu da aldım ama henüz denemedim, deneyince editlerim.

    saç bakım spreyi (mavi renk)
    saçların duştan sonra kolay taranmasını sağlıyor. özellikle yazın plajda çok işime yarıyor, denizden çıkınca sürüp birbirine dolanan saçlarımı ayırabiliyorum, rahatça toplayabiliyorum. saçların fönden dolayı zarar görmesini de engelliyor.

    argan saç bakım serumu (pembe renk)
    saç uçlarını güçlendiriyor, parlaklık veriyor ve yine aynı şekilde kolay taranmasını sağlıyor. saçlar kuruduktan sonra hiç de yağ sürmüş gibi durmuyor, gayet doğal gözüküyor. etkisi uzun sürüyor.

    bitkisel saç bakım yağı (sarı renk)
    saç diplerine sürünce ilk birkaç saat bende biraz kaşıntı yapıyor ama sonra geçiyor. saçlarımın uçlarına sürmeye devam ediyorum. belirgin olarak saçları uzatıyor. sürerken burnunuzu tıkamayı unutmayın.

    saç bakım maskesi (kırmızı renk)
    bunun da kokusu çok güzel. saç uçlarını nemlendiriyor, daha güçlü gözükmesini sağlıyor.

    saç fırçası (4 rengi var)
    bu ürünü de aldım ve çok memnun kaldım. saçları hiç elektriklendirmiyor.

    tüm ürünlerin fiyatları gayet uygun. özellikle watsons indirimlerine denk gelince ucuza bulunabiliyor.
  • sarı yağı dışında kullanılmaya değmez marka. paranızı harcamayın boşa adostlar.
  • sosyetik bir blogerın markası olduğu için mesafeli yaklaştığım fakat denedikten sonra saç bakım yağını kesinlikle tek geçtiğim ürün. saç bakımı konusunda level atlamış biri olarak piyasadaki ulaşılabilir en iyilerden biri diyebileceğim bir üründür.
  • başta epey ön yargılı olduğum ve açıkçası dandik olduğunu düşündüğüm bir markaydı.
    sonra saç tipime uygun olacağını düşündüğüm ürünlerini denemeye başladım bir indirime denk getirip.
    400 ml gibi büyük boyutta şampuanları normalde 50 liraya yakın satılıyor; fakat indirimde 25 lira civarına almıştım. ilk olarak kuru ve kalın telli ama sürekli tel tel olup kabaran saçlarım için anti frizz şampuanını kullandım. zamanında sürekli kullandığım phyto şampuandan da organix’den de çok daha iyi performansı var ve yağlanma ile kepeklenme problemi de yaşamadım.
    sonra bu şampuanını beğenince banyodan sonra hem kolay tarama sağlayan hem de ısıyla şekillendirme yapılacaksa saçı koruyan çift fazlı spreyini aldım yine indirimde. bu da gayet güzel çıktı ki en son watsons indiriminde bir tane daha aldım.
    argan ve zeytinyağlı şampuanı da özellikle benim gibi kuru ve tarak girmeyen saçlarınız varsa oldukça başarılı. bir de saç bakım yağı var tabii. çok sık kullanamıyorum banyo öncesinde en az birkaç saat saat saçta bekletilmesi gerektiği için, bu yüzden de aldığımdan beri daha yeni yarısına geldim ama kuru saçlarımı yumuşacık yapıyor.

    yine de markanın birkaç problemi var. mesela üzerine paraben içermiyor yazınca o ürün “ from nature” olmuyor. hem anti frizz şampuanı hem de argan ve zeytinyağlı şampuanı sodyum laureth sülfat içeriyor. eşime aldığım erkekler için kepek önleyici şampuanında bu yoktu mesela.
    bir de şampuan şişelerinin hiç pratik bir kullanımı yok. özellikle koyu kıvamlı olan anti frizz şampuanını bir yerden sonra şişeden çıkarmak zorlaşıyor. böyle ürünler kesinlikle pompalı şişede satılmalı.
  • bitkisel saç bakım yağı gayet guzel haftada 1-2 kez duştan birkaç saat önce sürüyorum ben. aslında bakım yağlarını sevmem çok sanki kaç kere yıkarsam yıkıyım bana saçımdan çıkmıyormuş gibi geliyor. ama bunu gayet başarılı buldum.

    yoğun onarıcı şampuanın kokusu çok güzeldi saçımı parlak gösteriyordu ve cok cabuk yağlanma yapmıyor. şuan hepsini deneme aşamasındayım en son karar vericem bu geçen gün bitti.

    anti-frizz şampuana dün başladım bunun da kokusu gayet güzel yapısı biraz daha yoğun bitirince editlerim.

    bide lütfen şu şişeleri pompalı falan yapın elimde kas oluştu şampuan sıkıcam derken.

    evet anti-frizz bitti biticek. özelliğini gösteriyor fakat saçı duruladıktan sonra biraz sert yapıyor saç kremi kullanmak şart. yine alır mıyım almam.
  • fiyatına göre oldukça başarılı ürünler sunan, web sitesinde belirtildiği üzere, hikayesi aslı şen’in kendi saçlarına bir bakım ürünü aramasıyla başlayan saç bakım ürünleri markası.

    şampuanlarını denemediğimden yorum yapamayacağım ancak durulanmayan pembe bakım kremi (buna imzamı atarım, çok çok iyi) , sarı bakım yağı, saç bakım maskesini kullanmış biri olarak, ihtiyaca yönelik doğru tespitlerle vaatlerini yerine getirdiğini söyleyebilirim.

    bir de mavi renkli spreyi var fakat kendisiyle pek anlaşamadık.

    sprey dağıtıcısından anladığım kadarıyla bu ürünün tüm saça max. 1 hamlede uygulanması gerekiyor.

    yani diyelim ki kuaför koltuğunda oturuyorsunuz ve kuaförünüz belli bir uzaklıktan fısst diye bir hamlede komple bütün saçınıza bunu püskürtüyor. çünkü o bir fıs o kadar geniş bir alana yayılıyor ki, saçımın her yerine eşit dağılsın diye uğraşırken yerler saçılan yağlı partiküller yüzünden buz pistine dönüyor.

    bunu kullandıktan sonra zemini min. 1m çapında silmek gerekiyor. (bkz: dikkat kaygan zemin)

    başka bir sprey şişesine koyup bir de öyle deneyeceğim.
    israfa hayır.

    edit:denedim, olmadı. tşk.
  • saç bakım yağını çok seviyorum arganlı olanı. çok çok da memnunum. kokusuna bitiyorum, yağlı bırakmamasını seviyorum, uzun süre dayanmasını seviyorum. şimdi aylardır kullandığım şişem bitti netten mi alsam watsons a mı baksam onu düşünüyorum
  • türk halkına resmen amme hizmeti yapan marka. ürün kalitesine göre fiyatı çok uygun.
    ben de ismini komik bulmuştum ve dandik olduğunu düşünüyordum ama artık piyasada denemediğim marka kalmadığı için indirimde bir şans verdim ve 3. kutuyu aldım.
    aslı şen, new york' da yaşayan hintli bir bitki uzmanından öğrenmiş formülasyonu. sarı şampuanını ve saç bakım serumunu kullanıyorum, saçlarım cidden uzadı. durulanmayan bakım kremini aldım henüz denemedim.

    serumun kokusu baya kötü ot kokuyor ama kesinlikle işe yarıyor.

    abim saç takıntılıdır, en son gitti ektirdi o da çok sevdi hatta götürmüş gitmiş şampuanımı.

    bu zamana kadar denediğim markalar; vichy, bioderma, ducray, klorane, phyto, urban, herbal essences, love beauty and planet, uzun süre revox kullandım sülfat tuzu varmış bıraktım, market şampuanlarının hepsi zaten, tresan, organix, bioxin. bir de eeosse pomellos şampuan.

    aralarından ashley joy gibi iyi olanlar vichy kırmızı şampuan, ducray ve organix. revox da güzel ama sülfat tuzu var diye almıyorum artık. organix' i de uzun süre severek kullandım ama artık pahalı geliyor, vichy ve ducray de öyle. eeosse pomellos şampuanı migrosta tesadüfen görüp almıştım, bir şişe bitirdim çok beğendim ama ürünü migrosta bir daha bulamadım.

    güzel şampuandan kastım saç dökülmesine neden olmaması. makul düzeyde olabilir ama market şampuanları bende aşırı dökülmeye neden oluyor. makulden kastım banyo giderine dolmaması ve tararken avuç avuç gelmemesi. 2 kutudan sonra hep kullandığım şampuanın markasını değiştiririm bu sefer ashley joy' un ürün grubu içinde değişiklik yapacağım. aynı şampuanı sürekli kullanmak da saç dökülmesi yapıyor.

    ürünleri sevdikten sonra aslı şen' in youtube videolarını izledim ve kendisini hem sevdim hem de samimi bulduğum için uzun uzun yazdım para almadım keşke alsam :)
  • güçlendirici şampuanının saçımı kepek içinde bıraktığı marka. bir arkadaşımla beraber indirimdeyken aldık deneyelim diye, arkadaşım da kepek sorunundan şikayetçi. bir daha yakınından bile geçmem.
hesabın var mı? giriş yap