• korkak da olabilir belki de. ya pipisi kucukse?
  • sevdiği yemek olmadan yemek yemeyen insan modeli ile aynı bakış açısına sahip erkekdir.
    cinselliği sevgi , aşk, ıvır, zıvır gibi kavramlar ile birlikte almayı tercih eden bu insanlar; kuru fasulyeyi pilavsız, rakıyı balıksız, metini feyyazsız kabul etmezler.
  • sikerim böyle aşkın ızdırabını düsturunu benimsemiş cengaverlerdir bunlar.
    ızdırap* çekmeli/çektirmelidirler, cinsel birleşme için.
  • bosaldiktan sonra pisman olmak istemeyen erkek de olabilir.
  • "ya hep ya hiç" felsefesini benimsemiş erkek modeli.
  • tercih meselesi olarak algilamak daha dogru olur. aslinda cinsellik veya cinselligi yasamakla pek ilgisi oldugunu soyleyemeyiz bu durumun.

    kimi insanlar sevisirken daha fazla duygu arar. fiziksel bir eylem olan cinsel iliski sirasinda duygu aramamak gerektigi de savunulabilir bir dusunce lakin; genelde erkek toplumunda alt kulturden gelen baski sonucu her ne sekilde olursa olsun bacaklarini acan veya acma ihtimali olan kadinla iliskiye girme dusuncesi olustugunu da yadsiyamayiz. gunumuz gelismis ulkelerinde bu dusuncenin kadinlarda da yansimasini gorsek de, "cinselligin sinirsizca yasanmasi gerektigi dusuncesi" var olan tek dogru olarak kabul edilemez.

    sadece zevk almak veya sadece uremek maksadiyla yapilan bir eylemden ote anlam ifade etmeyen cinsel iliskide, zevk alma eger baz alinacak nokta ise; sevdigi insanla birlikte olmaktan daha cok keyif alan ve sevmedigi kisi ile sevistiginde rahatsizlik yasayan erkegi anlayisla karsilamak, hatta cinsel seciciliginden dolayi saygi duymak gerekir.

    baslikta olayin sadece erkek acisindan ele alinmasi sonucu, sevmedigi kadinla iliskiye giren erkek sanki garip bir yaratikmis gibi algilaniyor. oysa erkegin gozune kestirdigi her kadinla iliskiye girmesi gibi bir zorunluluk yok.

    dedigim gibi bu bir tercih meselesi ve insan daha cok hoslandigi bir seyi yapmak, aykiri buldugu bir seyi ise yapmamakta ozgur olmali. bunun ilginc ve irdelenesi bir durum oldugunu dusunmenin ise abesle istigalden ote bir sey olmadigi dusuncesindeyim.
  • böle bir model dişi dünyasinda mevcut olup erkek dünyasinda mevcut değilken ;kusur kalmamak için uydurlumuş bi model
  • seçici erkek tipidir.cinselliği aşk ile bütünleştirmiştir,duygusal olarak karşısındakini arzulamıyorsa ereksiyon olamaz* olsa da zevk alamaz.oeehh
  • yas ve tecrubeyle ilintili edinilmis bir davranis kanimca. hayatini sikinin uzerine kurmamis, ne ile mutlu olabileceginide cozmusdur...
hesabın var mı? giriş yap