aşk kumardır
-
(bkz: güldür güldür)de (bkz: naime) karakteriyle gönüllerde taht kuran (bkz: ecem erkek)'in duyurduğu yeni dizisidir. ekip mütevazı gibi duruyor ama hikaye güzelse ecem için bir şans verilir.
-
seda türkmenin oyuncu kadrosunda olmasıyla fena derecede merak ettiğim exxen yapimi dizi
14 şubatta cikacakmis
exxende farklı bir sey görebileceğiz nihayet -
güzelse exxen üyeliği bana aldırabilecek olan dizidir. asla istemiyorum.
gülse birsel exxen'e dizi yaparsa alırım, bağımlılık sonuçta. ondan da allah korusun. -
yaklaşık bir dakikalık skeçlerden oluşan dizimsi. dizimsi dedim diye küçümsediğim sanılmasın zira yirmi küsür dakikalık ilk bölümü kahkahalarla izledim. bu performansı devam ettirebilirlerse ilerleyen zamanda kendi açtığı kulvarda efsane bi iş olarak anılabilir.
5. bölümden sonra edit: çok tekrara düşmeye başladı malesef. aynı soğuk esprileri farklı kostümlerle, farklı mekanlarda ya da farklı karakterlerle de yapmazsınız yani. anladık da. -
umarım devamı da böyledir. son yılların belki tüm yılların en iyisi.
-
komedi değişiyor, bunu çok güzel adamlar ve kadınlar yapıyor. hem yazarlarının hem oyuncularının ayrı ayrı tebrik edilmesi gereken, değişik komedi.
-
izlemesi bana bir tık zor gelen komedi çalışması. kadın erkek ilişkilerine odaklanıyor. kısa kısa tik tok ya da youtube short videolarının bir arada sunulması gibi bir yapısı var.
yer yer gülümsetti diyebilirim. ben biraz ne olduğunu anlamadan izledim; gülmek için karşısına geçsem daha da eğlenebilirdim. sanki çift olarak izlemek yapımdan alınan keyfi bir tık arttırabilir. dizi dahilince çok çiğ espiriler de vardı zekice olanlarda, efsane olanlarda…
aslında formatı beğendim ama kadın erkek ilişkisi yeni birşey söylemenin zor olduğu ve belirli klişelere odaklanmanın kaçınılmaz olduğu bir alan. ilgiyi diri tutmaları biraz güç olabilir. tam bu aşamada bu dizinin içerdiği bazı unsurlar ile yurtdışı mizah kafasına biraz daha uygun bir yapıda tasarlanmış olduğu gibi bir hisse kapıldım. misal iç piyasada “gibi” ile rekabet etme şansı yok ama bir ingiliz bu diziyi daha çabuk içselleştirebilir. buradan da şu sonuca varıyorum; biraz klişelere bulaşıp onları kendi formatlarında işlemeleri dizinin hedefleri ile uyumlu da olabilir.
dizinin dinamik kurgusu farklı alanları işlerse kendi adıma daha çok heyecanlanırım. yani bir bölüm alternatif durumlarda ustalarla girilen konuların işlenmesi, bir diğerinde restorandaki genel tutumlar bir diğerinde tatilde yaşananlar gibi gibi… bu tip bir işleyiş senaristlerin de hareket alanını oldukça arttıracaktır. hoş, belki de zaten yapacaklardır.
kim izlemeli? 1 kadın 1 erkek ve naked gun tarzı esprileri seviyorsanız bu dizi tam size göre. mevcut hali ile zor bir alanda farklı bir arayışta olduğu için bir süre takip edilmeyi hak ediyor diyebilirim. gibi için exxen almışken bu diziye de zaman ayırmak değerlendirilebilir. bir ingilizin, bir almanın bir brezilyalının bu diziyi beğenecekleri gibi de mesnetsiz bir kanaatim oluştu. -
aşı kumardır diye okudum lan. asjskaskaskask
-
(bkz: man stroke woman)
-
exxende yayınlanan ilk bölümünü az önce izledim çok tatlı bir komedi dizisi sonraki bölümlerini de izlemeyi düşünüyorum. izlerken sıkmıyor çünkü zaten 1 dakika :dd oyunculuklar da muhteşem.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap