• özet geç piç’cilere amme hizmeti:
    kızdan mektup iste, yazmayınca ayrıl.
  • uygulayanların bu yaşa kadar hayatta kalmaları tamamen mucize olacak yöntemler bütünü. ıstedigi sorudan başlayabiliyor mu bari? sonrasındaki mülakata da bir torpil bulması lazım tabii. *
  • kadınıyla erkeğiyle milletçe yalan söyleriz niye bu kadar kastın ki abi. biz çocuklukta çıkarcılığı, yalanı, bencilliği yaşamın temel kuralı olarak öğreniyoruz. çocuk büyüten ebeveyn bile yaşlanınca bize bakar diye büyütüyor sen elin kızından aşk bekliyon.
  • 25 yaşında böyle bir tespitte bulunup halen kızlar diye bahseden ve yetişkin olduğunu düşünen ergen tavsiyesidir.

    şiir yazdırın o daha garantili olur. akrostiş şartını da olmazsa olmaz yapın.
  • sevgilim, canım aşkım, hayata bağlanma sebebim frege seni ilk gördüğüm an içimde uyandırdığın hislerin anlamını çözmeye çalışırken kendimi içinde bulduğum bu durmak bilmeksizin akan şelale kıvamına nasıl geldiğimi inan bilmiyorum. seninle beraber sıradan bir parkın sıradan kırık dökük bankında oturmanın, soğukta bulunabilecek herhangi bir sallama çayın tadı bile bir başka biliyor musun ?
    bana bu zamana kadar bu hisleri yaşatmış belki ilk insan değilsin ama son insan olacağın hissini içimde yaşadığımda mutluluğumu sana geçirebilmeyi o kadar arzu ediyorum ki.

    bu hislerin sonunda varsın seninle bir evliliğimiz olmasın, varsın her şeyi tüketip kendi yolumuza bakalım değişmeyecek tek bir şey var; o da şu anda sana karşı hissettiğimiz içimde uçuşan kelebekleri yerine oturtamama hissi. televizyona baktığımı sanarken aslında içinde senle kendimi yan yana görüyor ve anlamsız saçma bir mutluluğa kapılıyorum. yatmak için yatağa uzandığımda uyumak istemiyorum, ki seni 24 saat düşünerek kendimi iyi hissedeyim. sabahları yataktan kalkma sebebim olduğunu biliyor musun ? bu denli saçma karanlık sabahların 1 saat daha erken doğmuşçasına güneşlenmesinin yegane sebebi sensin frege hayatımda beyaz atlı bir prensi hayal dahi edemeyecek kadar umutsuz karanlık ve korku dolu anların içerisinden senin hayatıma süzülüşün bir mucize değilde ne olabilir ?

    sana olan hislerimi anlatabileceğim ne şiir, ne şarkı, ne bir roman bulamıyorum. o kadar uzaklardan beklediğim belki hiç gelmeyeceğini düşündüğüm hayat ışığımın gelişi için tanrıya defalarca şükrediyorum. sen hayatımda sadece var ol, ne olursan ol, eksiklerinle, hatalarınla, doğrularınla, yanlışlarınla ne olursan ol canım aşkım benim.
    bu satırları sana sayfalarca devam ettirebilrim ama kalk bir siktirip çay koy frege

    olum sen kaç yaşındasın ? kadınları öyle kolay test edip onaylayacağını düşündüğüne göre 25 civarı. kadın lan bu, götünde don bırakmaz, çeker alır aklın almaz. kendi kendini sikebilen bir canlıya dönüşürsün aaa der şaşar kalırsın. aşkı buldun mu iç kaynak elbet kuruyacak ve o gün geldiğinde o kadın üzerinden geçip gittiğinde kendi hatalarına bak, bir sonra yaşayacağın aşkta aynı hataları yapma diyeceğim ama her kadının ortak özellikleri kadar özel özellikleride vardır. kadın bir okyanus, kadın bir denizdir. yüzmeyi biliyor olman sana şunu unutturmasın. en çok kendine güvenen ve iyi yüzenler denizde boğulur. yüzme bilmeyenler açılmazlar çünkü.

    haydi kal sağlıcakla. mektuba cevap verirsen sana yazmaya devam ederim. muck
  • "öyle şey mi olur olm el mahkum sikileceğiz"ciler de gelmiş. adam olmazsınız.
  • sadece mektup değil, 2 cümleyi bir araya getirip yazı yazmak bile herkese göre bir iş değildir. ve seni sevdiğini söyleyen bir insanın gözlerine bakarak değil de, ondan bir şeyler yazmasını isteyerek "kendi çapında" test yapmaya çalışmak, tam bir ahmaklıktır.

    tanım: sevdiğini sanan erkeklerin, muhtemelen onları sevmeyen kız arkadaşlarının üzerinde uyguladığı tekniktir. (bkz: yersen)
  • şimdiye kadar 3 kızdan mektup almış biri olarak söylemeliyim ki, 3 üne de bana mektup yaz veya bana sevgini kanıtla demedim. ara sıra o yazıları da okurum. bunlardan 2sine benim de mektup yazmisligim var ( el yazımı okuyabiliyorlarsa ne mutlu tabi). buna göre ortanca olanın yaşı kaçtır :)

    ara sıra keyfim yerine gelsin diye de okur tebessüm ederim. güzel kelimeler güzel cümleler vs..

    velhasıl kelam, bir kızın size mektup yazması, doğum gününüzü falan unutmus gibi yapıp gece muzlu süt canım çekti diye sizi dışarı gönderip evde sürpriz yapması gibi jestler hep kendiliğinden olur. kızn size ölse de tapsa da, ondan bir şey istediğiniz için yaptığı an içinde bir burukluk oluyor galiba.

    bırak mektup yazmayı hediye almayı bazı kızlar like atarken bile 2 kez düşünüyor oğlum sen ne diyorsun!

    bir kadın da zaten sevgisini mektupla falan kanıtlamaz zaten.

    kadın ile kız arasında egosal bir ayrım ve doymuşluk var tabi.. bu konuya da ufak bi 35likle değinmek lazım.
    + garson!?
  • eğer gerçekten seviyorsa, zaten kendi duygu seline karşı koyamayıp bir yerlerde bir şeyler karalar birileri. bu bir söz olur veya yazı, bazen şiir. telefonda not defterine yazar, ofiste bilgisayarının yanı başında duran minicik not kağıtlarına. o özlem, o sevgi, o his insanın içine gelince, yazmadan istese de duramaz. bence de bu bir sevgi göstergesidir. bazıları edebi yazar, bazıları günlük tutar gibi. ama muhakkak bir şeyler karalar, birilerine anlatamadığı şeyleri kağıtlara anlatır parmakları yazarın. aslında istemekle olan bişey değildir bu, isteyince olmaz belki ama, zaten beynin değil kalbin yazdırıyor sana o kelamları. gerçekten aşık olan insan yazmadan duramaz. aşkı bitmeye yüz tutmuşken de içinden gelmez kalemi eline almak, nefret eder adeta. onun için anılardır kalemin yazacakları veya kötü şeylerdir. okumak istemez.. ama muhakkak yazar seven insan..
  • bana çok güzel mektuplar yazardı ama yine gitti, kadınlar hep gider..
hesabın var mı? giriş yap