• olm film çok kötüydü lan, türk sineması olmasından utandım. ışıkcıya yazık, elektriğe yazık. türk sinemasına uygunluğu için heyet felan kurulsun.. öyle vizyona girsin.
  • her şey iyi güzel hoş ama fahriye evcenin enerjisi yüzünden gidemeyeceğim film. burak'cığım sen de neden böyle güzel senaryolar yazıyorsun yahu??
  • cok begenildigi icin kulislerde ikincisinin cekilecegi... saka lan saka. bu filmin fragmanini gorup, uzerine para verip sinemada izleyen ve buraya gelip sinemada izledim diyenlere acaip guluyorum lan. hadi bi bok yedin bari burda gelip soyleme.
  • film hakkında ekşi sözlükte küfürlerin yer alması neredeyse beni şaşırtmayacak dediğim film. arkadaşlarımın çoğu izledi ve filmden anlamayanların bile güzel diyemediği bir film. hoş ben henüz izlemedim ve izlemeyeceğim. bu olumsuz yorumlardan mı kaynaklanıyor hayır. fragmanı bile bir haltıma benzemeyen filmin kendisinden hiç bir beklentimin olmamasıdır. ne derseniz deyin, galada burak ve fahriye'nin el ele çıkması sizce de samimiyetsiz değil mi, bu günü bekliyordunuz değil mi. başka da yorum yapmıyorum çirkinleşmek istemiyorum.
  • baya baya kötü bir film. keşke çektikleri sahneleri birilerine izletselermis vizyondan önce. verilmek istenen nerdeyse tüm duygularda başka bir duygu yaşadım, güldüm. salonda başka birkaç kişiyle bayağı eğlendik. alinin, arkadaşının düğününde yaptığı çiftleşme dansı, bana dansı başarısız olan tavus kuşu erkeğini hatırlattı. yavuz bingöl işe yeni başlamış 'dert dinleyen dertli' rolündeydi. sonuç olarak, tavsiye edemeyecegim, emeklerine yazık olmuş.
  • --- spoiler ---

    alinin film sonunda denizden beyaz loch ness canavarı gibi çıkması, kumda koca ayak izleri bırakıp, geri yurduna, denizine gitmesi bence filmin en güzel sahnesiydi. film bu arada komedi türünde, ona göre yorumluyoruz.

    --- spoiler ---
  • 3. sınıf, konusuz bir romantik film. oyunculuklar vasat. yoldan rastgele çevirdiğiniz bir kişinin bile daha renkli bir aşk hayatı vardır. yeşilçamdan arak sahneler de boldur filimde.
  • gerçekten çok kötü. yanımdaki tanımadığım insanlarla birlikte katıla katıla güldük. özellikle aşağıdaki spoiler kısmında:

    --- spoiler ---

    son sahnede fahriye evcen'i kurtarmak için denize atlayan burak özçivit sahnesinde ve elma yiyen aykut sahesinde
    --- spoiler ---

    böyle rezil film görmedim uzun zamandır ama yarısında çıkmaya da içim el vermedi, ekşiciliğimden utandım. 18 tl verdim ben o bilete :(
  • uğruna su gibi bilet parasının harcandığını görüp, verenlere acıdığım film. lan o paranın yarısını bana vereydiniz ben size anlatırdım nasıl bir film olduğunu. hem de izlemeden. neyse ondan sonra demeyin millet nasıl zengin oluyor, filmler gişe yapmıyor ama hala böyle boktan filmler çekmeye devam ediyor, şudur, budur diye.
hesabın var mı? giriş yap