• iki güzel insan, sunay akın ve ilhan şeşen işbirliği ile hazırlanan, dün gece caddebostan kültür merkezi'de izleyip inanılmaz keyif aldığım gösteri.

    aslında gösteri demek de çok doğru değil. 2 muazzam insanın yüzlerce kişi karşısında ettiği tatlı sohbet ve hep beraber söylenen şarkılar, hiç bilinmeyen aşk hikayelerini dinlemek büyük keyifti.

    samimiyeti, gülümsemeyi, insan kalmaya dair hikayeleri özlemişim.
  • 12.02.2018 tarihinde bursa merinos kültür merkezi'ndeki gösterimine gittik. gerçekten dopdolu ve muhteşemdi.

    2 saat sürüyor ve sunay akın, enerjisi bitmeden sizi hayran bırakıyor. ilhan şeşen ile beraber sunmaları çok samimi bir hava katmış. öğrendiğiniz şeyler uzun süre aklınızdan, kalbinizden gitmeyecek.

    12 yaştan itibaren daha anlaşılır şekilde izlenebilir. hatta onlar için çok daha ilham verici olacaktır.
    sunay akın'ın bir sonraki projesini iple çekiyoruz...
  • geçen hafta oğlumla doğum günüm vesilesiyle gidip izlediğimiz; insanın tadı damağında kalan gösteri. sunay akın'ı daha önce tek başına izlemiştik ama ilhan şeşen'le o kadar güzel bir sinerji oluşturmuşlardı ki her dakikasından büyük keyif aldık.
    hem öğrendik, hem dinledik, hem güldük hem de hüzünlendik.
    önyargılı giden oğlum bile bayıldı. ilhan şeşen'in o eski güzelim şarkılarını tekrar dinlemek de ayrı bir keyifti. bu arada dizilerde oynadığını unutmuştum ki kendisinin ne kadar da yetenekli ve o kadar doğal sohbet edip güldürdüğünü görünce hatırladım. ilk yeditepe istanbul'da oynarken zuhal olcay ile neler oluyor bize şarkısına klip çekmişti yıllar önce. şarkıyı dinleyip diziyi merak edip izlemiştim sayesinde.
    sunay akın'a diyecek laf bulamıyorum. modern meddah kendisi. içindeki çocuğu hiç büyütmeyen... anlattığı hikayeler uydurma diyor kimileri. inanmıyorum. öyleyse de iyi uyduruyor.

    ilhan şeşen'in de dediği gibi sunay akın şarkı söylemesin hikayeler anlatsın, kitaplar yazsın vesselam.
  • oldukça keyifli bir gösteri... sunay akın hiçbir gösterilerinin bir diğerinin aynısı olmadığını, farklı hikayeler olduğunu söyledi. eğer böyle ise her geldiğinde şehrinize izlenebilir.

    ilhan şeşen ile sunay akın arasındaki kimya da şahane olmuş. hem güldürüyor hem hüzünlendiriyorlar...
hesabın var mı? giriş yap