• daha önce yazılmamış galiba ama how to lose a guy in 10 days'den kopyalamışlar gibi geldi bana. bir tek benim aklıma geldi, süperim ben, harikayım.

    bunda hemfikirsek heteroseksüellikleri gözümüze gözümüze sokulacak iki tırtonun aşkını izlemek isteyenler kaçırmasın kısmına geçebiliriz. bu kadar mazoşist iseniz gidin yaz dizileri izleyin, daha uzun ve sağlam bir işkence olur.
  • 5 para etmez çakma roller ve oyuncular,kopya senaryo,klasik bir film,bıkmadınız paraları böyle diziden bozma filmlere harcamaya,muhtemelen 10-11 günde çekilmiş ve tamamlanmış bir filimciktir,millet bir de para verip bilet alıp sinemada izliyor ya bu tarz şeyleri aklım almıyor,
  • netflix'e de kızamıyorsun ki, adamlar yükselen kur karşısında yerli ve milli firmalar gibi hemen zam yapmak istemiyor ama aylık 2 dolar üyeliğe de anca bu kadarını çıkarıyor.
  • şükrü özyıldız için izlemeye çalışılan demet özdemiri gördükçe geçilen totalde 22 dk da izlenen film.
  • az önce bitirdiğim netflix filmi. böyle ergence bir şey uzun zamandır izlememiştim ama işsizlik işte oyalanmak için boş beleş şeylere yöneliyorsun…*

    ayrıca demet ablamızın kepçe kulaklarıyla ısrarla at kuyruğu yapmasını anlamadım. açık bırak abla açık bırak şu saçları.*
  • şükrü icin bile izlemeye tahammul edemedigim film..
    yok ya biz romantik komedi yapamiyoruz, yani bi de romantik komedi klasiginin bu kadar kotu bi kopyasi..off ki ne off..hele o demet ozdemir..
    sukrunun tisortunu cikardigi sahneler icin bile izlenmiyor..
  • konu ve çekimler o kadar standart ki çerez niyetine bile seyredemedik. bir de demet ozdemirin antipatik bir oyunculuğu var.
  • fragmanı yerden yere vurulmuş ama hakkını vermek lazım film çok daha kötü. aşırı çocukça bir hikaye.
  • fondotenli bir kadın var, ama öyle böyle değil, yanaklarına parmağınızla "beni yıka" yazabilirsiniz fena bir fondoten yani, ergenlik hezeyanlarından kurtulamamış, kendisi gibi angut bir adam buluyor ve türün bütün klilşeleri daha önce televizyonda gördüğümüz örneklerinden çok daha kötü bir şekilde art arda diziliyor. neyse bunlar hiç umrumda değil alıştık artık da sahiden bu zengin kadınlar bu kadar kötü mü giyiniyorlar, delicesine bir çirkinlik, abuk sabuk renkler, dekolteler, uzun upuzun takılar, baş rol kadın nasıl daha gülünç giydirilebilir müsabakası gibi film olmuş.
hesabın var mı? giriş yap