• iznik gölü'ne eskiden verilen ad.
  • iznik gölü kenarında orhangazi den sonra 16 km mesafede güzel bir doğa içinde bungalovların ve kahvaltı seki'lerinin olduğu tesis.
  • orhangazi - iznik yolu üzerinde bungalov evlerden oluşan turistik tesis.dün geçerken uğrayıp göreyim dedim.göl kenarına yapılmış ahşap iskeleler gayet güzel olmuş.manzara zaten allah vergisi muazzam.bungalov evler ise çok iç içe olmuş.osurmaya kalkmayın yan evden oha sesi gelebilir işletmecilik adına da berbat görünüyor.mutfak kısmının üstüne bir baca yapmadıklarından gezerken veya otururken ızgara kokusundan nefes alamıyorsunuz.tesis girişindeki çöp konteynerleri içeriye burnunuzu tutarak girmenize sebep oluyor.tuvaletler ise bayrampaşa otogarının tuvaletinden bir tık az kokuyor.içtiğim çay tipik karbonatlı bulanık kahvehane çayı idi.velhasıl muhteşem doğanın tadını çıkarın ama tesis adına kendinizi beklentiye sokmayın.
  • orhangazi iznik yolu üzerinde bangolov, çadır kampı, karavan gibi alternatif seçeneklerin sunulduğu güzel bir tesis. yoldan geçerken bile durup çay kahve içip manzarayı izleyerek rahatlayabilirsiniz.
  • iznik gölü'nün hatırına gidilip çay kahve içilecek, yemek yenilecek tesis.

    sakın ola kalmayın. kalacaksanız da bungalovlarda kalmayın. yola sıfır olan bungalovlarda sabaha kadar uyuyamazsınız. kamyon otomobil motosiklet, allah ne verdiyse 3 km uzaktan başlıyor sesi, yavaş yavaş yaklaşıyor, odanızin kapısinı çalıyor, iceri girip bi kulağınızdan girip diğr kulağınızdan çıkiyorlar. yani sabaha kadar araba sayıyorsunuz. aman haa, sakın ha bungalovlarda konaklamayın.

    yeni yapılan suit daireleri tercih edin. nispeten ses uzaktan geliyor.

    çok sayıda garson ve yetkili var ama koordinasyon zayıf. bence günübirlik gelinebilir.

    çocuklar için keyifli bir ortam var. mini hayvanat bahçesi var. daha dogrusu büyuk bir kafes var ve içinde ceylan, geyik, keçi, tavşan, sülün, horoz, tavuk, hindi var. güzel yani. salıncak, tahta masalar, hamaklar vs güzel.

    sabah kahvaltıya gelip, akşama kadar gölgede dinlenip, yemek yiyip dönülebilir. başka da bir şey olmaz.

    havuzu da var ama konaklayanlar için. kiş başı 30 tl.

    puanım 10 üzerinden 6.
  • şehrin yerlisi bir arkadaşımın önerisiyle yemek yemek için ailecek gittiğimiz işletme. google görsellerine bakıp, mekana çok yükselmiştim, ilk tavsiyem görsellere kanmayın. tesis yol kenarında, arabanı yolun karşısına koymak durumunda kalıyorsun ve vızır vızır bir yolda karşıya geçmeye çalışıyorsun. restorantında haddinden fazla sinek var çok korkunç, hemen oturduğumuz yerlerin arkasına kafesler yapıp hayvanları koymuşlar efil efil kötü bir koku geliyor. meşhur olduğunu duyduğum için yayın balığı sipariş ettim. kötü bir yağın içerisinde bir avuç içi büyüklüğünde bir balık getirdiler, ben böyle kücük porsiyon görmedim. görseniz finedine mekana geldik zannedersiniz. çorba istedik, çorba yanına ekmek yok. geçtiğimiz ramazandan kaldığından şüphelendiğim bir ekmek getirdiler fakat çorba bittikten sonra.
    mekan: 2/5
    ilgi/servis: 0/5
    lezzet: 1/5
hesabın var mı? giriş yap