• vatan hainlerinin zoruna gidendir.
  • orospu evlatları bomba patlatırken akıllara gelmeyen insan hayatı, iki şerefsizin kıllı götünden değersiz hale gelmiş.

    dövlet artık donunuza kadar bokir.
  • asker soyabilir, çünkü teröristlerin üzerinde düzenek olabiliyor.yillardir bu tip adamlarla mücadele etmiş , yüzlerce bu şekilde şehit vermiş bir ordudan stockholm'de yürüyen göstericilere karşı verilen tavrı beklemek yersiz olsa gerek.

    ne var ki terorist de olsa insandır.bu nedenle güvenlik gerekçesiyle çırılçıplak soyulmuş olsalar dahi fotoğraflarının çekilmemesi gerekirdi.fotografi çekenler ve yayanlar her kimse bulunmalı ,bu tip durumlarda görüntü almak yasaklanmalı.
  • bu chp beni deli etmeye başladı. amacınız ne lan? sizin işiniz mevcut siyaseti düşürmek olmalı. akp tabanına oynamak olmalı, hdp tabanına değil beyinsizler!
  • pkk'lılar üzerinden abd ve batı ile adı konulmamış bir savaşın içindeyiz. kimse savaş ortamında normal kanunların geçerli olmasını beklemesin.

    asker ölü ya da diri ele geçirdiği her pkk'lıyı soyar. çünkü bu ibneler üzerine bomba tuzaklar. dikkatli davranmazsan da patlatıp hem kendini imha eder, hem de size zarar verir.

    bunun fotoğraflarının dışarıya sızması elbette hoş olmamış ama bu operasyon dağda değil, turizm beldesi muğla'da yapılmış. güvenlik görevlileri işini yaparken siviller toplanıp, çekmiş bu fotoğrafı. yapacak bir şey yok. o karışıklıkta muhtemelen engelleyemediler.

    sezgin tanrıkulu, bu fotoğraf unutulmaz demiş, haklı... muğla'daki bu fotoğrafı ve sezgin tanrıkulu'nun tavrını ben unutmayacağım...

    edit: yakalananlar yolda rastgele durdurulan şüpheliler değil. suriye'nin lazkiye şehrinden deniz yoluyla gelen ve takipte olan teröristler.

    http://www.hurriyet.com.tr/…akdeniz-ve-ege-40600700
  • canlı bomba olma ihtimallerine karşı alınmış doğru bir uygulamadır.

    yanlış olan, güvenlik tedbirlerinin alınmayışı ve etraftaki sivillerin ortalıkta dolaşmasıdır.
  • ne sebeple ve ne şartta yapıldığı belli olmayan uygulama görüntüleri üzerinden provokasyon kokan başlıktır.
    admın kendini patlatacağına inanıyorsun da g*tüne bomba sokacağına mı inanmıyorsun.
  • yine sezgin tanrıkulu yine vatan hainliği... ya bir chp'lide kalkıp demiyor ki bu adamın burada ne bok işi var. kovun lan şu adamı yeter kimsenin midesi kaldırmıyor bu adamı. bu adam şu partiden ayrılsa dakika durmaz hdpye geçer.

    sezgin bilmiyor mu birileri göt deliğine bomba sıkıştırıp mehmetçiğe kıyıyor bal gibi biliyor. sadece teröre moral desteği için bunları yapıyor bu adamın işi bu teröre, teröriste moral sağlamak yalandan kamuoyu oluşturmak.
  • la tamam soy adamı güvenlik açısından haklısın ama slip donu çıkarırsan o zevke girer.
  • üzerinde bomba ya da başka bir zarar verici materyal olmasından şüphelendiklerinden dünyanın heryerinde yapılan bir uygulama, ancak başka ülkelerde bu görüntüler asla medyaya sızmaz...
hesabın var mı? giriş yap