• hakkinda yazanlarin alayindan daha zeki bir kadin oldugu icin kendisini elestirenleri cok da ciddiye almadigim "can" icin baslatilmis kampanyadir. elimden geldigince duyurmaya calisicam. isallah ise yarar.
  • türk insanının ölümüne bahar diyebilen bir paçavrada görev alan insan için kılımı oynatmayacağım kampanya.

    hümanizm falan geçin o işleri gençler. terörist gazetesini savunan insana zerre desteğim olmaz. bölücü kürtçülük aydınlıkla bir tutulmaya devam ettikçe de olmayacak. artık gına geldi bu terörist sevicilerin özgürlük safsatalı dezenformasyonlarından.

    edit: bak bak boğaziçinde okumuşmuş. o zaman okuduğu yer iyi diye her türlü terörist şakşakçılığı meşru görülsün öyle mi? ben de boğaziçinde doktora yapıyorum ama sizin gibi terörist sevici değilim çok şükür.bir taraftan da işim gereği ülkemin gençlerine ingilizce öğreterek memlekete faydalı olmaya çalışıyorum. benim gözümde vatanına kasteden teröristi sevmeyen çoban, onu destekleyen profesörden bin kat evla.
  • ister eğitimli ister eğitimsiz, ister aktif destek versin ister pasif, terörist teröristtir... hakettiğini çeksin...
  • kendisine nefret kusanlarin kusmuklarinda bogulmasini can- gonulden diledigim insan.
    tanim: kampanya gibi kampanya...
  • rezerve.
  • hakikaten içiniz ne kadar kötü be arkadaşlar. ne kadar nefret dolusunuz. nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz?
  • iyi okullarda okumak ve zeka, teror destekcisi olmayi legal kiliyor olsa gerek ki cern'den girip bogazicinden cikmislar amk. sike surulecek akliniz var da kaypakliktan vazgecemiyorsunuz amk. hep isinize geldigi gibi...
  • bu devlet kuruluşundan itibaren her zaman kendi kırmızı çizgilerine uymayanları terörist ilan etti, gün geldi solcu oldu bunlar gün geldi anarşist, ama asla devlet ve onu destekleyenler şunu anlayamadı, sizin yazdığınız tarihe uymayan birileri daima olacak, sizin çıkardığınız kanunlara uymayanlar olacak, sizin işinize geldiği biçimde çizdiğiniz terörist tanımına uymayan birileri olacak, asla ama asla hepimizi hapse de atsanız hepimizi katletseniz de sizin "doğrularınıza" karşı duranlar olacak, tarih bize bunu göstermiştir,

    hadi şimdi devlet ve postal yalamaya devam edin!
  • amacina ulasacaktir mutlaka. sebnem korur fincanci, esra mungan ve tum guzel devrimci kadinlar gibi o da bedensel ozgurlugune kavusacaktir. it kopek fazla sevinmesin.
  • bir bilim insanının siyasete karışmaması gerektiğinin canlı kanıtıdır.
    oradan çıkıp ; siyasi bilimler bik bik bik ötmeyin.

    bilim den kastı herkes çok net bir şekilde anlıyor.
hesabın var mı? giriş yap