• ytü yabanci diller yüksekokulu öğretim görevlisi.
  • arda turan'ın yeni sevgilisi.
  • arda turan'ın evleneceği söylenen kızcağız. yalnız fanatik fenerliye benziyor. bir kaç seneye arda'nın galatasaray'a geri döneceği tahmin edildiğinde, bu bacımız telekom'da kocasını nasıl alkışlayacak, nasıl kupalarda video çekecek orası gerçekten meçhul.

    dur bakalım bir evlensinler de.
  • buse terim'le uzaktan yakından alakası olmayan esmer güzeli arkadaşımızdır. ben bu kızı evvelden de takip ediyordum instagram'da. bilmiyorum kim nereye tag'lemişti ama denk gelip göz makyajını epey beğendiğim bir kızdı, düğün öncesi makyaj önerileri vs adına o zamandan beri hesabımda. şimdi meşhur oldu arda'nın sevgilisi vs diye ama haksızlık etmemek lazım kızcağıza zira güzel bir kız. herkes çirkin de çirkin demiş sağda solda. manken olmadığından mütevellit boyu posu vs hakkında yorum yapmayacağım ama yüzü gayet güzeldir. işi gücü olan bir ailenin sanırım büyük kızıdır. dilahan adında kardeşi vardır. çubuklu vadi villalarında oturmakta ve neslişah alkoçlar'a komşuluk yapmaktadır. bunları hep instagramda 1 yıldır takip ettiğimden biliyorum tabi her neyse. misal evinden bir fotoğraf koymuş (ki daha önceden de koyadı böyle manzara fotoğrafları), şimdi arda'nın sevgilisi vs diye millet "oo yenge eviniz bu mu olacak yakışır" vs yazmış. la olum o ev zaten kızın baba evi. kızın zaten hali vakti yerinde. bir de sürekli balıkçı abdullah'a gidiyor, sayesinde ben de gidicem zira manzarasını sevdim o kadar pr yaptı gideyim bari dedim. son olarak bu kıza çirkin diyenler çarpılır yeminle. öyle işte.

    edit: kimileri demiş sözlükte kendi reklamını yaptırmış diye lakin ben kendisini hiç tanımam etmem. o kadar ki o başka il ben başka ilde yaşarım falan filan firüzan. zaten tanısam etsem oturup buraya da yazmam bunları.
  • esmer güzeli.sinem kobal'a göre daha güzel bi kız.
  • ben kendisini gayet tanıyorum bir kaç kere aynı ortamda da bulunmuşluğumuz var gerçekten su gibi güzel doğal bir yüzü var fakat boyu baya kısa. iyi bir eğitimi iyi bir ailesi var. zira arda turan bunda ne bulmuş diyenlerin yanında ben beraber olduklarını öğrendiğimde bu kız arda turanda ne bulmuş ya demiştim.
  • buse terim bu kızdan daha güzel diyen net söylüyorum ya kördür, ya da aslıhan'ı sadece 3-5 resimde falan görmüştür. 14-15 yaşlarında uludağ'da italya formasıyla snowboard yaparken bile çok net farkedilen bir güzelliği vardı.
  • barcelona futbolcusunun sevgilisi.

    eltiler toplanıyo, bu da shakirayla sohbet edicek. :((
  • vay arda vay... ne denir ki amk :d
  • bundan bi kaç sene önce bir istanbul londra uçağında beraber uçtuktan sonra pasaport sırası beklerken bütün heathrow kendisini izliyordu. öyle de bi güzel kız şahsımca.
hesabın var mı? giriş yap