• şu an vasat bir dizide, hani kötü değil ama iyi de değil, yer yer güldüren bir dizide başrolde oynuyor.* normalde vakit ayırıp izlemem diziyi.

    ama işte cazibe yok mu o cazibe, sırf onun için izliyorum tüm diziyi. allahım bir insan bu kadar mı güzel, bu kadar mı bakmalara doyulamayasıca, bu kadar mı şirin sevimli olur ya rab!

    bir insan ne giyse mi yakışır, temizlik görevlisi olduydu bir bölümde, o temizlikçi kıyafeti bu kadar mı güzel durur bir insanda allahım!
  • boyle saclarini dalgali dalgali yapinca daha da bir guzel olan, basarili oyuncu.

    aslinda guzele hersey yakisir derler ya, buna da hersey yakisiyor, baliket de yakisiyor, zayif olmak ta. zaten neden bilmiyorum ama bana cok anlamli ve icten gelen o bakislari fazla soze gerek duydurtmuyor, dolayisiyla fazla detaya takilmak mumkun olmuyor, her ne kadar o bakislari attigi kisi ben olmasam da ( bu cumleye bir maalesef yakisir sanirim).

    ayrica belirtmek gerekir ki, ozellikle yahsi cazibe dizisindeki sade hali, o sade makyaji ornek alinmasi gereken cinstendir.
  • bakmalara doyamadığım lakin çok kilo aldı şu sıra çook!

    edit:şimdilerde de zayıflamış gibi görünüyor gözüme, güzel kadın aga!
    ayrıca çok değişik bir sese sahip kadın oyuncudur, o da güzeldir.
  • kenter tiyatrosu'nun yeni sezon oyunlarından olan zorla güzellik'te izlenebilecek tiyatrocu.

    http://www.kentersinematiyatro.com/…icerikid=15&l=1
  • insanların hipnoz olabileceklerine beni inandırmış kişilik.

    9 yaşındaki bir erkek çocuğuna kocaman bir doğum günü hediyesi verdiğinizde, hediyesini açarken yüzünde oluşan ifadenin aynısı oluşuyor kendisini her gördüğümde. kocaman ve salak bir ifade. ağzımı bir yerde yüzümü bir yerde buluyorum.

    yahşi cazibe dizisinde rol gereği giydiği o sıradan eteği, yapılmamış saçları bile bir insanı bu kadar sade bu kadar cazibeli yapabilir. 7/24 ekranda olsa, ekrana bakmaktan gözlerim bozulsa.
  • harika konuştuğu azeri türkçesinin kendisine çok yakıştığı, güzel ve bir o kadar da yetenekli hatun.
  • bir bulut olsam dizisinde oynarken başrolde bu kız olmalıydı demiştik ailecek tee o zamanlar. kilo almaya müsait bir yapısı var ama sanki alınca bile güzel olacak.
  • ben ömrü hayatımda bu kadar güzel bakan, bu kadar güzel gülen başka bir insan yavrusu görmedim.

    yıkadı günahlarımdan beni masumiyeti
    cennetten gelen bir melekti sanki.
  • hastasıyım her daim. yahşi cazibe adlı diziyi başladığından beri takip etme sebebidir. bu nasıl bir güzelliktir, nasıl bi gülüştür. ah ulan ah.
  • (bkz: melek)
hesabın var mı? giriş yap