• (bkz: eritre)
  • eritre'nin başkenti şehir.bir iç kent olmasından gayrı, limanın ismi de mitsiva'dır.
  • ayni zamanda bir bira markasidir. eritre lokantalarinda bulabilirsiniz. hafif tatli, kolay icimli biralardan hoslananlara tavsiye edilir.
  • asmara dünyanın en ilginç şehirlerinden biridir. özellikle mussolini döneminde, etiyopya italyan işgali altındayken bizzat mussolini'nin emriyle afrika'nın ilk modern kenti burada kurulmuştur. italyanlar buraya küçük roma ismini vermiştir. netekim haklılardır da, art neuveau'dan fütürizm'e bir çok mimari akım devlet emriyle denenmiştir. aslında pek kimse tarafından bilinmeyen, afrika'nın en gezilesi şehridir. eritre'nin bağımsızlığını kazanmasından sonra eritre sınırları içerisinde kalmıştır.
  • amsterdam'daki bir sex club'ın ismidir. amsterdam'a gidip yasal fuhuşun tadını çıkarmak istiyorsanız red light district yerine asmara gibi yerleşim yerlerindeki brothellara gitmenizi tavsiye ederim. biraz daha pahalıdır ama kesinlikle memnun kalırsınız. merak eden muhtemel amsterdam yolcuları için konsepti kısaca anlatayım.

    -asmara'nın internet sitesinden* nasıl gideceğinizi görebilirsiniz. tramvayla gitmek kolaydır.

    -içeri girdiğinizde sizi 45-50 yaşlarında bir kadın nazikçe karşılar ve lobideki koltuklara oturup beklemenizi rica eder.

    -o sırada sehpadaki menüyü görürsünüz* menüde 3 seçenek vardır: 30 dakika ilişki=75€, 60 dakika ilişki=100€, 60 dakika ilişki+69 pozisyonu=125€.

    -daha sonra evdeki hatunlar sırayla yanınıza gelerek kendilerini tanıtırlar. elinizi sıkar ve kendini ismini söyleyip geri döner.

    -bütün kızlar gelip gittikten sonra, en başta bizi karşılayan ablamız beğendimiz birisinin olup olmadığını sorar. bu noktada isterseniz hiç birini beğenmedim deyip mekanı terk edebilirsiniz.

    -mekanı terk etmeyip kızlardan birisini seçtiyseniz, gerekli hazırlıklar yapılır ve üst kattaki odalardan birisine davet edilirsiniz. kırmızı halı ve duvarlarla süslenmiş koridordan geçip odaya girdiğinizde, hanım kızımız ücretini alıp temiz nevresimleri serer ve sizden odadaki duşa girmenizi rica eder.

    -5 dakika sonra duşunuzu almışsınızdır ve bu sırada hatun kişisi odaya geri gelmiştir. bu sırada hatunla biraz muhabbet edebilirsiniz, gerginliği de azaltırsınız böylece.

    -masaj+mutlu sonun ardından odadaki duşta önce hanım kızımız duş alır, ardından da siz duşa girersiniz ve giyinip çıkarsınız.

    bu entry'i girdim ki ileride amsterdam'a gidecek paralı seks meraklıları red light'ta boktan bir hizmete 50€ bayılmasın, az daha para verip gerçekten mutlu ayrılsın.
  • dünyanın en olumsuz şartlarına sahip olup da dünyanın en pozitif insanlarını barındıran şirin eritre şehri.
  • randevu evi olanından haberdarım, duyduğum kadarıyla; yukarıdaki entry ufak detaylar harici doğrudur efendim, tabii fiyatlar aynı değil malum enflasyon canavarı

    (bkz: bir arkadaş ekolü)
hesabın var mı? giriş yap