• uykusuz çalışma aparatı olan şahane icat.
  • suda erisede fark etmez aman dikkat abartıp mideyi deldirmeyin
  • dağdan inip (gerçek anlamda) günün ortasında derse gelebilecek kadar olayı yarmış dağcı bir kardeşimiz. temennimiz sigarayı bırakıp daha iyi bir dağcı olması. ayrıca the cure sevmesi +100 puan (bkz: swh)
  • tanımak için aslında biraz zaman gereken bi insan c vitaminli aspirinimiz. yıllar geçsede unutmicam sanırım ben bu herifi. memur olsa rüşvet alır. başbakan olsan dünyayı elegeçirir. teyzeniz olsa bayram harçlığı vermez üstüne bide sizden bayram harçlığı ister. zeki çevik bi insandır. yazıcak o kadar çok şey varki. hayatımın son bi yılında çok ciddi bi zaman geçirdim ben onunla. nerdeyse her gün 10 saat geçirmişiz gibi gelio. hatta bi ara benim ev arkadasımda oldu* tatile çıktık. sağlardan gelip sollara döndük. poi çevirirken kalçalarına bakıp ayee die mırıldandık. kelebekler vadisindeki delirmemizi de unutmuorum. yalnız entry okudumda sofinin dünyası tadı yakalamışım biraz keyifsiz olmuş. acaba neden altyapısız linguistik çalışan insanlar var die de kendime sorup duruorum mütemadiyen. beykozumda çok barınan bi kaç insandan biri. endüstriyel bi insan olduğunu sansamda içinde bir ripley fanı oldugunu anladıgımda ztn anlamıştım aslında anladığım hiç birşey olmadığını. hani duygu asena derye bildiğim tek şey neyi bildiğimi bilmediğimi bilerek aslında bilmediğim bişeyi bildiğim oldugunu anlamaktan kaynaklanan bi bilgisizliktir. hah bu herif tam böle işte*
    ha bide* *
    (bkz: rahat kafa)
  • kanı sulandırdığı için içtikten sonra 3 gün süreyle kan vermenize engel olabilen bir ilaçtır
  • (bkz: oupsa)
  • (bkz: sedergine)
  • (10'lu paket için) 240gr c vitamini ihtiva eden ateş düşürücü ve ağrı kesici fonksiyonları ile gönüllere taht kurmuş efervesan tablet; aspirin.
    örnekse; soğuk algınlığı vaziyetlerinde calcium sandoz c ile aynı bardakta eritilip içildiğinde yaşam iksiri tesiri yaratır. ömre ömür katar, göze parlıklık verir.
hesabın var mı? giriş yap