• 3,5 yıl sonra gelen edit; knka sendeki ışığı o kadar zaman önce görüp sana başlık açmışım bak. bi beat salla da üstüne bizde bir şeyler karalayalım. hüsnü abiye de söyle bozsun kendini yapsın trap, bu pastadan pay yesin o da.

    çaylak olsak da yazdıklarımız görünmese de şimdiden bu entry buraya park edeyim. ilerde değerlenir buralar. https*
  • tarzını sevdim,hatta terbiyesiz ayşe şarkısında ki bir kaç yeri çok sevdim.. biraz amatör duruyor prodüksiyon olarak. buna rağmen şarkısını dilime doladığımı söylemem gerek.

    isteyenlere aspova - terbiyesiz ayşe ( spotify )

    ayrıca altyapılarını kendisi yapıyormuş,hatta başkaları için de altyapılar yapıyormuş. üretkenliğini,heyecanını kaybetmemesi dileğiyle,başarılar
  • geber pislik albümünde kalitesini ortaya koyan rapper.
  • hip-hop sahnesinin parlayan yıldızlarından biri olma yolunda aspova. yeni albümü (bkz: geber pislik) ile yeraltının derinliklerine bir yolculuk yaptırıyor bizlere. gayet başarılı, kulak verin.

    geber pislik

    spotify
  • aga bu nedir sen nasıl bir adamsın ya. bir aydır falan "geber pislik" albümünü dinliyorum. her parçası efsane albümün. onlar nasıl altyapılar, nasıl söz okumalar. acayip iyi iş çıkarmış aspo. bakıyorum adam resmen nakış işler gibi yapmış albümü. her parçasına o kadar kıymet vererek hazırlamış ki büyük saygı duyuyorum. ve duygularını söze aktarma tarzını çok beğendim farklı bir tarzı olduğunu gösteriyor. başarılı olacağını biliyorum. gayretinin devamını dilerim. yolu açık ola.
  • yeni albümü piyasalara düşmüş olan rapper. yaptığı işi beğendim, kesinlikle bu albümle popülaritesini artıracaktır fakat asıl patlamasını bir sonraki albümünde yapacağını düşünüyorum.
    albümde beğendiğim şarkılar: fotoğraf, sorma, ışıkları kapat,tarih

    edit: yeni albümü geldi ve eskimiş senelere şarkısıyla patladı. kendisini 1 hafta önce canlı izleme şansım da oldu, cidden cok samimi ve eğlenceliydi. kendini bozmadan gider umarım.
  • son zamanlarda trap, rnb adına ne dersen artık. bu yeni hiphop anlayışını çok iyi icra eden bir çocuk. ben space albümünü aşırı beğendim. hayki ile feat olan tarih parçası son zamanlarda dinlediğim sayılı kalite işlerden biri olmuş.
  • bir ankaralı olarak direk “aspava” diye okudum. :)
  • 's p a c e' albümüne kadar olan dönemini çıraklık dönemi s p a c e albümünü ise ustalık
    dönemi olarak değerlendirdiğim rapçi.

    önceki şarkılarının da güzel olduğunu düşünüyorum lakin son albümüyle resmen hiphop şovu yapmış uzun yıllardır dinlediğim en iyi türkçe albümlerden birisi oldu.

    şuan için hakettiği değeri görmüyor pr olarak zayıf kalıyor çünkü ama farkedilirse ezhel vs. gibi sanatçılardan çok daha başarılı olacağını düşündüğüm şahıs.

    destekçisiyim dinleyip dinlettiriyorum yolun açık olsun aspo.

    space albümü favori parçalarım: ışıkları kapat,bir sigara,sorma,tenha hepsi hepsi.
  • ceza hariç rap dinlemeyen bana rap dinleten rapper. s p a c e çok iyi bir albüm olmuş, bundan sonra takipteyim aspo :)
hesabın var mı? giriş yap