• biraz omur torpusu bir rad* araci ailesi. .net ve classic asp olmak uzere 2 farkli surumu var bu arkadasin. dinozor tarihinden kalma web development aliskanliklarinizi yeniden canlandirmak icin mutlaka tavsiye ederim. **

    uniform app yapmak icin ideal. fazla customization'a izin vermedigi icin, bununla olusturacaginiz bir app directory'deki butun app'ler acayip derecede uniform olacaktir, hem kullanici hem gelistirici icin. mvc'ye aliskinsaniz kaniksamazsiniz yapisini, fakat webforms'ten gelenler icin kafa karistirici olabilir. (nasil ki webforms'tan mvc'ye gecerkenki ogrenme egrisi gibi) surum farkliliklari sebebiyle gelen arayuz farkililiklari var tabii. en guncel surumlerde bootstrap gibi "modern" araclara gecmisler en sonunda.

    en igrenc tarafini en sona sakladim okurken kalbinize insin diye. classic asp kullanan surumunde, bildiniz, vbscript yazmaniz gerekiyor. bir nevi "code like it's 2001"

    dogru duzgun debugging yok. tek debug sansiniz compile edip runtime'da kontrol etmek. cok az bir training ile stajyere bile normalde komplike olabilecek app'ler yaptirabilirsiniz.

    phprunner olarak php uzerinde calisan app'ler olusturabileni da var.
hesabın var mı? giriş yap