• kadırga koyu'nun en güzel tesisi. bence.
    otel bildiğiniz her şey dahil sistem. odalar yeni ve temiz. işletme müşteri profiline göre davranıyor. bu iyi bir şey çünkü plajda sakince, denizin sesiyle kitabınızı, derginizi, gazetenizi okuyup güneşlenebiliyorsunuz. çocuklu aileler için açık ve kapalı havuz, kaydırak mevcut. kimsenin birbirine karışmadığı ama isterse çok iyi iletişim kurabildiği, sakin, temiz, midilli adası manzaralı bir yer.
  • kadirga koyu'nun en sonunda yer alan ve konaklama ucreti diger otellerden yuksek olan otel.
  • yazlık havasında iki katlı binalardan oluşan odalara sahip otel. denizi havuzu odaları tertemiz.
    ortalarda gezen tavşan horoz tavuk hindi bilimum sevimli hayvan içinizi rahatlatıyor.

    gördüğüm tek sıkıntı klimaların problemli olması. çalışıyor ama ite kaka.

    bir daha gitmeyi kesinlikle düşünürüm.
  • hem yakın, hem de güzel bir tatil için güzel adres. tekirdağ'dan 4,5 saate hotele varabildim bu önemli. tesiste açık ve kapalı havuzlar var. bölgenin iklimi gereği serin rüzgar esebiliyor, bu durumda kapalı havuza geçilebilir. denizin içi taşlık ama tesisin kendi iskelesi var deniz zemini ile muhattap olmadan denize girebilirsiniz. yemekler gayet iyiydi, özellikle restoran servisini çok beğendim, personel çok ilgili. tesislerde içeceklerin markaları önemli gösterge sayılabilir, bira tuborg, rakı yekta, şarap cumartesi, kola 2,5lt coca cola, votka bazooka. tatilde animasyon gibi şeylere önem verenlere tavsiye etmiyorum, gece yemekten sonra canlı müzik var bunun dışında aktivite yok. tesisin yeri harika bir manzaraya sahip, bu manzara eşliğinde günü sonlandırabilirsiniz.

    yakınında behramkale köyü var, hediyelik eşya, zeytinyağı gibi ürünlerin satıldığı rumlardan kalma taş binalara sahip bir köy burası. köyün üstünde müze olarak hizmet veren bir yer var, 10tl verip içeriye girmeye değmez. bir akşam tarihi iskeleye gidilebilir. tarihi iskeleye behramkale köyünün içinden geçip ulaşılıyor, yolu kötü de olsa gitmeye değer. yine ışıklandırılmış taş binalar ve balık restoranlarından oluşan küçük bir yer. bir akşam rakı balık yapmak çok keyifli olur.

    1 yıl sonra editi:
    bu sene de ramazan ayında tatile gittiğim hoteldir. geçen seneden farkı çok az kişinin olmasıydı hatta 5 şezlong birden tutup geniş geniş tatil yaptık. bunun tek negatif yanı ise restoranda çıkan yemek çeşitlerinin sayısında azalma oldu.
  • kadırga koyu gibi bir güzelliğin yakınında konuşlanmış ama berbat işletilen hotel. bölgenin tek her şey dahil konseptli oteli olduğundan ve diğerlerine nazaran daha iyi gözüktüğünden pek çok kişi mecburi olarak tercih ediyor ama berbat yemekleri, her an klozetin geri su basması gibi kötü sürprizleriyle tatilinizin içine edebiliyor. ayrıca bir sorun çıktığında sorunla ilgilenmesi gereken yetkili kişiler yüzünüze baka baka yalan söylerken siz gerçeği sonradan teknik servis elemanlarından ya da temizlik görevlilerinden öğrenebiliyorsunuz.
    bir daha asla tercih etmem.

    o bölgede iki kez tatil yapmış, ikincisini de bu otelde yapma talihsizliğine düşmüş birisi olarak söylüyorum; assos için en uygun tatil modeli düzgün bir pansiyon bulup deniz, kum, güneş üçlüsü için sadece kadırga koyunu veya sokakağzı plajını tercih etmek. her iki plaj da bütün ihtiyaçlarınızı karşılamaya yeter. inanılmaz berrak ama biraz soğuk denizi gerçekten muhteşem.
    ayrıca behramkale'ye kadar olan tüm yol boyunca deniz tarafında sıralanan bütün işletmelerin de kendi plajları mevcut.
  • assos bölgesindeki en iyi otel diyebilirim. hayvan dostu oldukların içinde çok teşekkürler. koyun 2 tarafınada cepheleri olduğu için plajlarını çok sevdik. midilli plajını tavsiye ediyorum orda zaman geçirin.assos dove
  • yemekler kötü , ana yemek neredeyse yok. balık yok. etin ne eti olduğu anlaşılamıyor. personel sayı ve miktar olarak yetersiz . et yemiyorsanız otlar güzel. odalar temiz. konumu güzel. fiyatı aynı olan güneydeki otellerle karşılaştırırsanız hayal kırıklığı yaşarsınız.

    edit: akşamları canlı müzik yapan bebeler çok başarılıydı.
  • yine görüş almak için ekşiye girip pişman olduğum başka bir başlık. ekşinin bir azkaban yazarların ruh emici olduğunu ortaya koyan tesistir.
  • f/p olarak 9 veririm. lokasyon ve tesis olarak bölgenin en iyisi gibi görüyor. soğuk deniz sevmeyenler için tavsiye edilmez. gece hayatı yok. tam kafa dinleme yeri. sap yok sevgili veya aile ile gelinecek yer. istanbuldan gelenler için mutlaka tekirdağ tarafından gelinmeli. tatil parası kadar otoban ve köprü ücreti ödemek istemiyorsanız.
  • kadırga koyu'ndaki en güzel denize sahip olmasa da alternatif sahillerinin olması güzel. burun noktasında olduğu için rüzgarlı günlerde illa ki sahillerden biri dingin oluyor.

    tesis yeterince büyük. 2 farklı noktada açık havuz, 2+1 sahil ile alternatif yüzme noktaları sunuyor. sahil, iskele, çimen, çardak, havuz başı gibi de farklı şezlong alanları var ki her gün birinde zaman geçirip farklı keyiflere varılabiliyor. çevrede tesis dışında bir şey yok ancak akşamları canlı müzik ile eğlenebilirsiniz.

    bölgedeki her şey dahil konseptli en iyi otel denebilir.
hesabın var mı? giriş yap