• daha önce adı sanı duyulmamış, fenerbahçe'ye sözde sponsor olmuş bir şirket.

    na buraya yazıyorum yakın zamanda fi yapı ve jet pa gibi patlayacaktır.

    fenerbahçe kulübüne gene siyasi baskı yapıldığını düşünüyorum.

    bunlar bize değil biz bunlara sponsor oluyoruz.

    daha önce yapılmışı için (bkz: türk hava yolları'nın fenerbahçe'ye sponsor olması)

    kafileyi taşımak kapsamı altında 5 kuruş vermeden sponsor olmuşlardı.

    bunlar da çorabın üzerine isim yazdırıp meşhur oldular 1 günde.
  • kimdir nedir bilmem ama afilli internet cafe de tasarlanmis ve daha çok laptop markası logosu gibi duran logolariyla zerre güven vermeyen bir şirket. belki çok iyi şirkettir ama ne sitelerinde ne de internette haklarında doğru düzgün bilgi olmaması ile 3-5 yıl piyasayı tokatlayip gideceklermis izlenimi var.
    hakkımızda bölümüne tıklıyorsun hedefimiz 2023 te türkiyenin ilk 50 şirketi arasında olmak yazıyor 2 satırla. 2023 seçimi baştan falso zaten. tamamda kardeş ne yaparsın bugüne kadar ne yaptın şu an ne yapıyorsun, ortaklık yapın nasıl, ortakların kimler? yok.
    inşaat bölümüne tıklıyorsun sadece adres yazıyor. enerji bölümüne tıklıyorsun keza öyle. türkiyenin her alanında enerji üretiyoruz falan yazıyor. nasıl yapiyon bunu mesela? termik santralin mi var? hes'in mi var? varsa kaç kaç mw enerji uretiyon? ya da sadece dağıtım şirketi misin? yok. fenerbahce nin çorapları size ne kadar bu şirket hakkında bilgi veriyorsa sitesi de o kadar veriyor.
  • yukarıda yazılanlar gibi, fenerbahçenin çoraplarında gördüm bunları, pek birşey duymamıştım lakin yeni bir şirket anladığım kadarıyla ama bi google'layınca öğrendim ki sakarya bşb'ye de isim sponsoru olmuşlar. spor ile oldukça ilgili hızlı büyüyen bir şirket izlenimi veriyorlar.
  • fenerbahçe'ye sponsorluklarının yanısıra esteticium isminde bir güzellik/estetik merkezi açmış olan grup şirketi.
  • hızlı bir şekilde ortaya çıkmış, aynı şekilde de batmış "group".
    acaba değirmenin suyu nereden geliyordu...
  • tarihin tozlu sayfalarında yerini alan bir grup.
  • başını oğuz tütüncü'nün çektiği dolandırıcılar kulübü. hiçbir yatırımı ve gösterebileceği teminat olmadan bankalardan milyonlarca lira kredi çekmek için her bankadan görüşme talebinde bulunan vur kaç şirketi...

    aslında astra group avrupa menşeiili astrata group'un türkiye'deki taklididir.
  • mutlaka araştırılması gereken şirket.
hesabın var mı? giriş yap