• anitranin israrlariyla bir anda hayatimiza giriveren, "peki ama asuman kim?" sorusunun gizli oznesi konumundaki hatun ki$i. kendi usulunce yemekler yapan, en buyuk ideali her gece yaptigi yemekleri ustunde deneyecegi ve sonucta mefta edecegi kucuk kucuk kurbanlara sahip olmak olan bir efsanedir asuman... yaptigi ispanakli borek dillere destan olan asuman, zeytinyagli ay$ekadini da cok iyi yaptigini iddia eder, gercekten de oyledir.
  • asuman yirmi yaşını henüz geçmiş, genç, güzel, eli, ayağı düzgün, galatasaraylı bir hatundur. dış görünüşü, kendi halinde yaşayan bir güzel görüntüsü veriyor olsa da, bu kesinlikle yanıltıcıdır. en büyük maharetlerinden bir tanesi yaptığı dayanılmaz lezzetteki ispanakli borektir. bir de çok önemli bir ayrıntıdır ki, isminin asu diye kısaltılmasından nefret eder. abani, siee ve anitranın ortak arkadaşı olmayı bir gecede başarmıştır...
  • bir anda hayatimin icine sizarak yer edinmeye calisan hatun...
  • bir anda hiç beklemeden, izinsiz abani, siee ve anitranın hayatına giren dost...kendiyle beraber ıspanaklı böreğini de hayatımıza soktu...ve herkesin isteğimiydi ki bu kadar çabuk benimsendi?onun için ne diyebilirim ki; onu ve ıspanaklı böreğini seviyorum:o)))
  • ispanakli borek hayrani olarak bir an once ispanakli borek dukkani acmasi yolunda kanun hukmunde kararname cikarilmasini istedigim sahis. (tanimiyorum hic diilse gider dukkandan satin alir yerim.)
  • eksi piknik olayinin tekrarlanmasi durumunda tepsi tepsi ispanakli borek yaparak sozlukcu sayisini azaltabilecek hatun
  • (bkz: asuman anne)
  • gökyüzü, gök.
  • android oldugundan suphelendigim kutsal varlik. sali sabahlari evimden apar topar sepetlenmemin yegane sebebi. benim bile bazen nasil acildigini unuttugum ses sistemini ve kral tv yi acip is yapmasi insani olduruyor. kendisi gibi utu yapana kuru temizlemeciler dahil rastlamadim. verdigi ayar sekanslari gercekten ibret vericidir.

    -hadileen bey sizin bu kapici ne zaman aliyor copleri?
    -aksam saat 8 de asuman?
    -olmaz ki handelerin kapisinin onune biraktigimda kapicilari hemen aliyor canim bu ne boyle.
    -??????

    -boyle gudik deterjan almayin bir daha cif alin cif!!!!
    -ayni degil mi asuman?
    -degil tabi cikartmiyor bu hatta gidin simdi bakkaldan cif alin bana.
    -(buzu$ur) tamam asuman kizma.
  • bugun kapidan cikarken soyledigi tek bir cumleyle hayatimi kaydirmis, butun sosyal yasantimi yeniden gozden gecirmeme sebep olmus modern cag half-human half-feylesofu.
hesabın var mı? giriş yap