• hayatının en büyük hatasını yapıp asus laptop alanların uğrak merkezi olan yerdir. sizi teknik elemnala görüştürmezler. sorununuzu laptopun içine bir kağğıda yazarak gönderirsiniz. buraya kadar yine normal görünüyor gibi. daha sonra bildikleri en iiyi tamir olan laptopunuza driver yükler format atar size gönderirler ve hata yok derler.

    o kadar rezil bir şirkeyttir ki parça değişimi ile sizin iade hakkınız doğduğu için bunu kesinilkle yapmazlar. laptopunuzda hata bulunamamıştır deyip size geri gönderirler.

    ilk gönderidiğiniz zaman ilgilenirmiş gibi yaparlar ancak daha sonra aynı soorundan tekrar gönderdiğiniz zaman kesinliikle ve kesinlikle ilgilenmezler.

    en iyi tavsiyem ne asus laptop alın ne de bu teknik servise bulaşın. dolandırıcı şirketin teki
  • şarj soketim bozulmuştu ve çok sıcaklık yapıyordu bu şekilde bir hafta falan kullandım şarj aletinin ucu eridi sonrasında teknik servise götürdüm iki gün sonra soket ve şarj aletini yenileyerek aldım.

    bir arkadaşımın bilgisayarını da yine aynı teknik servise götürdük(üsküdar libadiye'de)onun bilgisayarınıda üç günde teslim ettiler.

    çok hızlılar sağolsunlar.
  • bir klavye değişimi için 280 lira fatura çıkaran servis. 13.05.2014 tarihinde gönderdiğim bilgisayarım 22.05.2014'te onarıldı. hız konusunda lafım yok ancak gün itibariyle* aradığımda bilgisayarımın bugün kargoya verileceğini ve en erken yarın* elime geçebileceğimi söylediler, yurtiçi kargo cumartesi de açıktı. sabredicez yapacak bir şey yok dedim, aradan bir 30 dk geçti telefon çaldı arayan yurtiçi kargo benim gönderi dün yola çıkmış bugün gelmiş, gelmesine de eski oturduğum adrese yollamış zeki asus teknik servis çalışanları insan arayıp demez mi senin pc'yi yaptık gönderiyoruz nereye gönderelim diye, ki buna ek olarak yaşadığım sorunu belirttiğim kağıtta bütün iletişim bilgilerimle beraber adresimde açık ve net bir şekilde yazıyordu, nasıl bir prosedürdür anlamadım. yap, gönder, müşteri arayınca yarın gelecek de bir bakmışsın laptop gelmiş ama daha gönderdiklerinden haberleri yok. tavsiyem gönderdiğiniz ürünün mutlaka takipçisi olun yoksa bu tarz saçmalıklar başınızı ağrıtabilir.
  • bunların üsküdar servisinde çalışan insanlar kadar yavşak teknik servis personeli görmedim. müşteri memnuniyeti sıfır sıfır sıfır.
  • sinirden deli eden servis. gevsek agizli iki kisi var masa basinda.uzaktan isaret edip siz gelin diyecek kadar laubali, bes dakika bos bos sizibeklettikten sonra merhaba bir sorunum var yardimci olabilir misiniz diye sorunca mesgulum suan cagiricaz sizi diye atarlanacak kadar da hasinler.
    ethernet sorunuyla gittim once anakart yenilencek 600tl dediler.oha ben daha 6ay once aldim bu sigorta ne ise yariyor diyince tamam o zaman soyle yapalim diyim bi kac alengirli teknik lafin ardindan fiyati 150ye cektiler. ki 70i teknik servis ucreti.
    harikalar..
  • öncelikle garanti olayından bahsedeyim. asusta garanti işleyişi şu şekilde : sen ürünü yollarsın garanti sürecinde. neyse sana bi mail gelir 700 liralık fatura galiba ilk amaç şu bakalım müşteri salak mı bu faturayı ödeyecek mi tabi sonra ararsanız yine maille garanti belgesi isterler falan faturayı ödemekten kurtulabilirsiniz.

    gel gelelim diğer noktaya. ürünlerinin şarj aletleri pek sağlam olmaz ve genelde bozulur. garip nokta çamlıca teknik servisi direk satışını yaparken cevizlidere şubesi yok eksik parça talebinde bulunmamız için bilgisayarı da getirin tarzı saçma bi istekte bulunmaktadır. bir diğer yol ise aksesuar@asus.com a mail atıp talep bildirmek. bu sürecin ise maşallahı var size dönecekler verdikleri hesap numarasına para yatıracaksın falan sonra adres vereceksin. insanı sinir krizlerine sokan ve bir daha asus almamayı düşündüren teknik servis.
  • buradaki "rezalet" entry'lerini gördüğüme şaşırdığım servis. çünkü ben çok memnun kalmıştım. ve çünkü benim de dahil olduğum bir ortamda kötü bir şey olma ihtimali varsa bu mutlaka benim başıma gelirdi. *

    diz üstü bilgisayarım için garanti süresinin dolmasına yaklaşık bir ay kala internetteki sayfalarından başvurduğum servis bir gün sonra geri dönüş yaptı, bir sonraki gün cihazı evden aldı, bir hafta sonra da parçası değişmiş olarak eve teslim etti. kargo dahil hiç bir ücret de talep etmedi. yaşasın cumhuriyet!
  • zenfone 2 telefonun sorununu sadece yazılım atmakla gidereceğini düşünen, yazılan notlara aldırış etmeyen, ürününüz beklemede işlem yapılmıyor dendikden 1 saat sonra ürünü tamir edildi diye gönderen kısacası pişmanlık dolu bir servis. servis demek bile doğru mu bilmiyorum
hesabın var mı? giriş yap