• uzun zamandır almayı planladığım tasarım harikası laptop:

    http://www.vatanbilgisayar.com/…ml#urun-ozellikleri

    buralarda kullanan var mıdır merak ettiğim laptop'tur aynı zamanda. artık almaya karar verdim ama internette çok fazla yorum bulamıyorum. sonuçta 7500 liralık bir bilgisayar umarım aldıktan sonra pişman olmam.
  • vatan bilgisayar sağolsun amazon satış fiyatı 1700 dolar olan 8. nesil bu güzelliği black friday indirimiyle 6100 tl gibi görece uygun bir fiyata aldım. ürün bugün elime geçti. açıkça söylemek gerekirse bilgisayar gerçekten çok güzel. bilgisayarın içerisinden hem laptop hem şarj aleti için ayrı ayrı şahane birer kılıf çıkıyor. ayrıca usb type c dönüştürücü için deck kutusu çıkıyor küçük ve şirin boyutlarda. laptopun kutusu gerçekten şahane. ancak daha şahane olan bilgisayarın kendisi. ağırlık olarak 1.1 kilo deniyor ama nedense bana biraz daha ağır gibi geldi. boyutlar çok ideal ekran genişliği şu an 15.6 inç laptop kullandığım için biraz küçük gelir diyordum ama görüntü ekranın tamamını kapladığı için çok büyük bi eksikliğini hissetmedim.

    ancak çok büyük bir sorun var fan sesi :( maalesef kulağı tırmalayıcı boyutta bir fan sesi var. umarım ben algında seçicilik yapmışımdır ve zamanla alışırım. yahu böyle bir laptop yapıp yüzyıllık laptop gibi fan sesi çıkarmak gerçekten bu laptopa yakışmamış.

    her neyse bakalım kullandıkça yorumları eklerim yine.
  • alette bir tane bari usb 3 olsaymış tam anlamıyla kusursuz bir cihaz olacakmış. o da kablosuz farenin alıcısını takmak için gerekliydi bence. gerçi adaptör var, yeni farelerde direk type c çıkışı da vardır ama yine de 1 tane olmalıydı. onun dışında harika bir makine.
  • taklitler asıllarını yaşatır; macbook air
  • (bkz: #72274901)

    almamın üzerinden 8 ay geçmeden arızalanan ve ekrana görüntü gelmeyen bilgisayar olmuştur. ve şu hayatta en nefret ettiğim şey elektronik cihazlarımın arızalanmasıdır. böylesine iddaalı bir cihaz nasıl daha 1 yıl olmadan arızalanır gerçekten aklım almıyor. garantiden yapılmak üzere cihazı teslim ettim bakalım umarım bir rezalette orada yaşamam.

    edit: asus garanti kapsamında yedek cihaz olmadığı için ekran kartını değiştiremeyeceğini belirtti. bana bu yönde değişim iade raporu verdiler. ben de bu rapor ile vatan bilgisayara başvurarak bilgisayarın ücret iadesini aldım. sonuç olarak böylesine güzel bir bilgisayarda böylesine büyük bir hayal kırıklığı oldu. bir de değer kaybeden tl yüzünden geçen sene 6 bin olan bilgisayarlar şimdi 10 bini geçmiş durumda. eski bilgisayarla devam yapacak bir şey yok.
hesabın var mı? giriş yap