atan
-
tamuli serisindeki savasci irk
-
(bkz: atana)
-
elfçe-quenya lehçesi: insan
-
(bkz: arctan)
-
masa tenisinde başlama vuruşunu yapan oyuncu.
-
dişi deve. k. bilig'de a. a. inen de vardı yanılmıyorsam.
-
saldırgan bir şarjı, zorunlu kalmadıkça karşı saldırıya geçmeden karşılamak atan ve karşılayan iki taraf için de en iyisi. aslında saldırgan insan kardeşler* bizden onları sevmememizin hesabını soruyorlar. 'bensiz nereye gidiyorsun?' diye sorguluyorlar. sevmemek hesap sorulabilir bir şey değil, ama sevilmemenin* saldırganlaştırması anlaşılır. bu tüm diğer ve genel ilişkiler için de geçerli. paranoyak, şizofren, takıntılı, histerik, mantık evliliği, paraya veya güce tapan kardeşler, neyse, muhataplar hep çaresiz de olsa alacaklılar. bak dilenciler de sırada olmalı. rte de sırada. sanal karakterler, cinler, şeytanlar, tanrılar, kurumlar hepsinin haklı-haksız diyecekleri, söyleyip isteyecekleri (alamayacakları) var. (bkz: ilişkiler/@ibisile)
bir daha mı, tövbe demek isterdim. yüksekten atan gene atar, büyük söyleyen, asi söyleyen gene söyler. ama keşke yapmasam/keşke yapmasaydım diyecek kadar anladım. deneyim, güç hiçbir şeymiş. ayağım kayınca yuvarlandım. başıma gelecekleri bile bile. ben ben değilmişim, ben hem içimdeki canavar, hem içimdeki acizlikmişim. yine de insan olmak, hata yapabilmek, acı çekebilmek güzel. pişman mıyım, pişmanım; bir daha olsa bir daha yapar mıyım, yaparım.
(ilk giri tarihi: 24.7.2018)
(bkz: atmak/@ibisile)
(bkz: atan alır spor) -
(bkz: ugly monster) albümünün radarıma takılmasıyla keşfettiğim enfes bi progresif metal grubu
nightwish & porcupine tree blendera atılmış gibi düşünün, hem enstrümanlar hem vokal yaldır yaldır
kadının sesi kime benziyo dersen, şebnem ferah.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap