• can sikintisina bire bir olan ilac, 4 tane alinca caninizin sikintisi bi isle mesgul oldugunuzdan dolayi gecmekte. ayni sekilde 4 tane ilaci sayma koyun saymayi hatirlattigindan dolayi "kac tane vardi?" diye bakmanizdan kaynaklanan bir koyun sayma psikolojisiyle uyku da vermektedir. yan etkileri hemen hemen hic yoktur. ama yan olmayan etkileri de hemen hemen hic yoktur. bu ilacin hangi mantikla ortadan 2 ye bolunulebilecek sekilde yapilmis oldugunu da hep merak etmisimdir.
  • 12 saatlik bodrum-ankara yolculugumun tosura tosura uyumaktan nasil gectigini anlamamama sebep olan ilac.
  • eger "annecim ben fenayim cok gerildim okulda sinavlar filan, gelirken lütfen sakinlestirici bir seyler alir misin" derseniz ; alip önünüze koyacagi ilactir.
    söylenene göre eczaci amca yemin billah ederek uyku getirmedigini söylemis, recetesiz ancak bunu satabilecegini iddia etmistir.
    sonuc olarak; an itibariyle 2.16 ytl olan bu nadide ilac, uyutur beni kesin sebebiyle denenmemistir bile.
  • (bkz: xanax)
  • güneş yanığı sonrası kaşıntısına* birebir gelen antidepresandır.abartarak 3-5 tane dahi alınabilir, gramajda azdır çünkü.sonrasında yaşanan sersemlik ise "alkole ne hacet ataraxta keramet" şeklinde umarsız bir söylem bile sarfettirir.
  • sınav arefesinde 2-3 saat de olsa uyuma ihtiyacı duyulan bir günde yan odadan gelen kahkaha, bağrışma, boğuşma, tartışma benzeri gürültülerden duyulan rahatsızlık son haddine varınca ve kafayı duvarlara vurmak fayda etmeyince alınan ve sınava yarım saat geç kalmayı mümkün kılabilen ilaç.
  • bir insanın kolaylıkla bir armuta dönüştürülebileceğini söylesem inanırmısınız? atarax denen ilacı lustral ile birlestirerek bir kobaya veriniz. aradan gecen 25 dakikayı geyik yaparak gecirdikten sonra eskiden insan olan kobayımızı izlemeye baslayınız. mutasyona ugramıs gibi armuda donusen kobayımız verilen etkilere hicbir tepki vermedigi gibi bir yatak bulup inanılmaz derecede icinde olusan uyku istegini gidermek isterken lustralin vermis oldugu uykusuzluk etkisini yenemeyip gozleri kapalı bir kac 5 saati oyle gecirebilir. belli bir sure sonra acıkan bu kobaya yemekten sonra aynı doz tekrar verilip bu armutluk surecini keyfinize gore devam ettirebilirsiniz. ama unutmayın etik degil!
  • abartılı alkol aldıktan sora karşılaşılabilen titreme, kusma, uykusuzluktan ölme ama uyuyama gibi durumlarda yarım ya da maksimum bir adet yutulur, 45 dakikada titremeyi keser, mideyi rahatlatır. alkolle etkileşmediği gibi dinginlik verir, mışıl mışıl uyutur.

    edit: prospektüsünde "alkol ile birlikte kullanıldığında bireysel doz ayarlaması yapılmalıdır" şeklinde uyarmış.
  • uyuyamama sorununu yok eder ama 10 saat de uyusanız 5 saat uyumuş gibi kalkarsınız.yatakta bir saga bir sola dönüp uyuyamama sürecinin getirdigi rahatsızlıgı ve sinir bozuklugunu saymazsak ilaç alıp 10 saat uyumak almadan 5 saat uyumakla eş degerdir benim için.
  • bu bi ilac degil, kafaniza inen koca bi budakli odun parcasi . doktor verdi bi kere , kasinti icin, ara sira ayilmaya calistigimi hatirliyorum sadece , uyutmuyor bayiltiyor be ! aman diyim ! ma kasintiya kesin cozum, elini oynatip gozunu acamiyosun ki kasinasin
hesabın var mı? giriş yap