• bugün itibarı ile atatürk havalimanı'nda karşılaşılan durum. laik olduğu düşünülen bir ülkenin, uluslararası havalimanında cuma selası okunuyor. tarihe not düşmek lazım.

    bu arada şeriat gelmedi rahat olun, çok var daha... yersen.
  • "diyanet işleri başkanlığı'nın organizasyonuyla suudi arabistan'a gidecek hacı adayları, atatürk havalimanı dış hatlar gidiş terminali'nde dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı. "

    twitter'da atatürk havalimani dış hatlar gidiş basligiyla paylasilan video :

    https://twitter.com/…etin/status/893375427389136896

    http://aa.com.tr/…dan-ilk-hac-kafilesi-ugurlandi-/0
  • ne anlamı var ki? kime neyi ispat ediyorsunuz? mükemmel dini mi tebliğ ediyorsunuz dış hatlarda bekleyen yolculara?
    gerçekten çok tuhaf şeyler oluyor, asıl tuhaf olansa, artık kimsenin sesi çıkmıyor.
  • abi ben dayanamıyorum artık bu kadar kekoluga ya.
  • ulan yurtdışında kilise müziği dinletseler derler ki "misyoner oçlar belki ben dinlemek istemiyorum rahatsız ediyor" ama burda biri gık çıkarsın "inanmıyorsan da saygı duy piç" ya da "beğenmiyorsan siktirgit"

    güzel tebliğ yaptınız hll spr dvm
  • işim gereği 30 dan fazla ülke ziyaret ettim, suudi arabistan'dan başka bir yerde dini bir konunun bu kadar empoze edildiği başka bir yer görmedim. buna (doğal olarak) dubai'de dahil.

    ayrıca türk havayolları suudi arabistan ve iran (başka yerlerde vadır sanırım) gibi ülkelerde içki servisi yapmazken, emirates ve etihad (birleşik arap emirlikleri'ne ait havayolları) iran'a giderken içki servisi yapmaktadır. geçenlerde thy ile iran'a giderken bir italyan, içki verilmemesi üzeirne isyan etti , "ne bu rezalet, emirates bile içki servisi yapıyor" diye...

    bu olayları nereye koyacağımı bilemiyorum, kusabilsem kusacağım sanırım... arap götü yalayan iğrenç bir ülke olduk.
  • bizde sizden bıktık ama görmezden gelerek yaşıyoruz. rahatsız olan varsa sussun ve görmezden gelsin.
  • milleti dinden nasil ve ne kadar daha sogutabiliriz temali calisma. ya da uc turist gelmis, onlari da nasil kaciririz...
  • yanlıştır. ateistim falan diye demiyorum. durum çok farklı. bakın bu beni rahatsız etmez ama oradaki turistleri rahatsızlığın ötesinde tedirgin de eder. bundan sonra bu hususa dikkat edileceğine dair inancım tam.
  • cuma selasindan cok, hacca giden kafileler icin dua gibi bir sey oldugunu sandigim eylem. bu, gereksiz bir hareket oldugu gercegini degistirmiyor tabii ki. hoparlorden kur'an acip, isin propaganda sovunu yapmanin isin yanlis olduguna inanan insanlar uzerinde hicbir etkileyiciligi yoktur. tersine antipati yaratir. halbuki, oradaki haci adaylari birlesip, kendi aralarinda dua okusalar cok daha samimi ve icten gorunur.
hesabın var mı? giriş yap