• hakkında hiç entry göremeyince şaşırdığım, adana çukurova üniversitesi tıp fakültesinin kuruluşunda dahi katkıları bulunan fakülte.
  • erzincan'daki üniversitenin tıp fakültesinin öğrencileri de 3 seneden fazla burada eğitim görürler.

    tanım: dekanlığı, "2. sınıf-patoloji komitesi"nde yapmadıkları kopya skandalını ört bas etmeyi başaran fakültedir. çok şükürdür.

    cemaatle özdeşleşmiş fakültedir. mesela sorularda bu neden böyle yaratılmıştır gibi, derste bu kadar şey tesadüf olabilir mi tadında ifadelerle karşı karşıya kalırsınız.

    zaten öğrencileri de ikiye ayrılır:

    kültür sanatçılar: cemaatçiler

    bilimsel araştırmacılar: ülkücüler

    sadece bu iki topluluk birbiriyle rekabet halindedir. başka bir görüşün topluluğu diye birşey söz konusu bile değildir. cemaatçilerin ve ülkücülerin birbirini sevmediği bir yerdir burası.
  • kadrosunda bulundurduğu en kıl hocalarla bile öğrencilerin rahatça sohbet edebildiği bir fakültedir. bu sohbet genelde staj geçildikten sonra olmaktadır. sözlü sınava elinde iki a4 kağıtla gelip "benim param yok, fakirim, o yüzden iki kağıt alabildim, iki kişi sınava gelsin, diğerleri evine gitsin." diyen hoca bile çok hoşsohbettir.

    bu fakültenin içeriğinde ingilizce tıp eğitimi veren bir tıp fakültesi daha vardır ki bu fakültenin klinik bilimlerde nasıl bir ingilizce eğitim vereceği merak konusudur.
  • gün geçtikçe eğitim kalitesi düşen fakültem.
  • yakın bir zaman da bacak maketinin çalındığı tıp fakültesidir.
  • tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış adama bak b ütün edepsizliği ve kibrini öne çıkararak a.ü tıp tercih edilmemeli diyor yazıklar olsun ...
  • bu fakültenin bir öğrencisi olsam da bazen kendimi ait hissetmezdim. acil hariç intörnlüğünde özellikle
  • aslında direkt kazanmamış olsam da eğitimime devam ettiğim fakültedir. eğitmen kalitesi olarak düşündüğümden iyi olsa da diğer faktörlerde bazı eksikleri var. fakat bunlar çok sıkıntı yaratacak tipte değiller.
    üniversite kendi başına bir kent ve şehri etrafına konuşlandırmışlar. bu yüzden konum olarak sıkıntı yaşamazsınız. orta derecede bir sosyal hayatı var bunun dışında.
  • 15 günde 4 sınava gireceğiz diye yaygara koparıp, twitter'da milletin içinde ağlayıp sızlayan 5. sınıf öğrencilerine sahip fakülte. siz doktor olmayın tamam mı. 2 aydır yatıyorsunuz. çalışsanıza. akademik takvimin sıkışacağı belli. bunu düşünemiyor musunuz. o zaman sınıfta kalırsınız daha mı iyi. 15 günde 4 sınavmış. hadi yarin iki gün sonra kazara doktor çıkınca acile 4 hasta geldi aynı anda bakamam mı diyeceksiniz. ki 4 hasta değil 100 hasta geliyor. hadi ben yormayın her aklınıza geleni ezik gibi bildiri yayınlayıp twitter'a yazmayla olmuyor.
hesabın var mı? giriş yap