• gezi parkı bu cumhuriyetin ilk parkı idi, atatürk'e ayyaş diyemezsiniz, aleviliği yuhalatamazsınız dedik dinletemedik. (bir sünni olarak söylüyorum bunu)

    cemaate ülkeyi teslim ettiniz, 2010 referandumu bu ülkenin dibine dinamit yerleştirmektir, adalet mekanizması çok büyük hasarlar alacak dedik dinletemedik. hem 17/25 aralık olaylarını hem 15 temmuz u bu ülkeye yaşattınız.

    babalar gibi sata sata gidemezsiniz, bu ülkenin inşaata değil üretime, bilime ihtiyacı var, yarın bu ülke büyük ekonomik krizler yaşar, tamamen dışa bağımlı hale getiriyorsunuz dedik dinletemedik.

    pkk'ya çok büyük tavizler veriliyor, oslo görüşmeleri, büyük ortadoğu projeleri israil ve abd güdümüne girmektir dedik, başka ülkelerin iç işlerine bu kadar karışmayın elimizde patlar dedik dinletemedik.

    ona buna atarlanmalarla, efelenmelerle siyaset olmaz, ekonomik çöküntü yaşanır, çevremizde dost ülke kalmıyor dedik, dinletemedik.

    şimdi bütün olan her şeyin sorumlusu biz mi olduk?

    edit : ergenekon davası sürecinde kozmik odaya girilirken de bütün arşivlerin, bütün istihbarat bilgilerin yabancı devletlerin eline geçer dedik ve dinletemedik. bugün o bilgiler abd'nin elinde.
  • amerikanın saldırdığına inanıyorum ama güçlü olduğumuz için saldırdığına nanmıyorum. kerhanede götümüz açık gezdiğimizi sikenin çok olduğunu düşünüyorum.
  • amerika saldırmıyor. ekonomi ve tarım sanayi herşeyiyle yurtdışına bağlı olunca ve yakayı borç aldığın ülkelere kaptırınca böyle oluyor.
  • 2001 krizinin anayasa kitapçığı fırlatıldığı için olduğuna inandığımda bu krizin de papaz krizi olduğuna inanacağım.

    tanım: beyhude uğraştır.
  • hadi oradan şeyh sümükleri hepsi sizin beceriksizliğinizden kaynaklanıyor.
  • ülkenin bütünlüğünü bozmaya çalışan bir fetöcü artığı açıklaması okuduk.

    bu fetö artığı şerefsizlerin yakalanması yakındır.
  • yok etmeye çalıştıkları değerler sayesinde ülkeyi yönetip krizler yaratan ve bu krizlerin sorumluluğunu üstlenme gayretine bile sahip olmayan kitlenin anlamsız ikna yollarına karnı tok olmalarından olabilir.
  • eğitimin içine sıç, tarımı bitir ve ülkeyi saman ithal edecek duruma getir, ülkenin kurucusuna "ayyaş" de, devletin tüm kılcal damarlarına sızmaya çalışanlara her istediğini ver, pkk itlerini tanık onurlu şerefli tsk mensuplarını sanık yapan davaların savcısı ol, çözüm süreci diye bir saçmalığı kullanarak pkk yı güçlendir, kara sınırındaki mayınları temizlet ve komşu suriye'deki savaşı körükle, kontrolsüz biçimde milyonlarca suriyeli, afgan, ıraklı, pakistanlı insanı ülkeye doldur ve bu mültecileri aldığın borçla besle, tüm sermayeyi betona göm, geçiş garantili yolları köprülerin sözleşmesini dolar ile yap, sonra?

    amerikan saldırısı, yok ya?

    siktir git amk çomarı denilesi troll sıçmığı.
  • tayyip daha 24 saatten az süre önce abd hakkında "müttefiğimiz" "stratejik ortalıklığımız" "güvenilir bir dost" "nato partnerliğimiz"gibi laflar kullandı.

    kanka sen önce tayyip'i inandır amerikan saldırılarına sdadasdsadas.
  • bence önce reisi inandırın.

    (bkz: erdoğan'ın dış güçler söylentisine katılmaması)
hesabın var mı? giriş yap