• içten içe gerçek bir durum. elbette kemalistlerden değil, atatürkçülerden bahsediyorum. kemalistlerin atatürk'ü dogma haline getirip tanrı gibi tapınmalarından bıktık usandık diyorlar. eline sağlık gerçek atatürk'ü anlatıyorsun diyorlar.

    dünden beri yığınla mesaj aldım atatürkçülerden, birkaç tanesini isimlerini koymadan yayınlıyorum.

    "seni tanımıyorum ama yazdıkların için teşekkür ederim, atatürk konusunu tabu haline getirdiler, aşk hayatını, dine karşı olduğunu bile konuşturmuyorlar. sanırsın atatürk rahipti?! siz sevmeseniz bile doğruları yazıyorsunuz en azından."

    "yaz üstad yazmaya devam et. ben de çocukluğumdan beri atatürkçüyüm ama kemalist değilim, her zaman sorgulanabilir birisi olduğunu kabul ettim. hataları olmuştur ama ben onu hatalarıyla günahlarıyla sevmeyi öğrendim. sen bu aptallara bakma, bunlar işlerine gelmeyen her şeye karşı çıkarlar."

    "merhaba tartışmak gibi bir niyetim yok. bir kaç yazınızı okudum ve söyledikleri gibi bir hakaret görmedim. atatürk'ü seven sayan birisiyim. siz de gördüğüm kadarıyla kaynaklarıyla normal şekilde yazmışsınız. atatürk'ü olmadığı bir şey gibi göstermeye çalışanlardan daha atatürkçü olduğunuzu düşünüyorum iyi günler."

    "kesinlikle atılmanıza karşıyım. farklı insanların gözündeki atatürk'ü küfürsüz hakaretsiz senin yazdıklarından anlayabiliyorum. umarım atılmazsın, sözlüğün önemli bir rengi olduğunu düşünüyorum"

    "sen bu hakaret ve küfür eden yobazlara bakma atatürkçülük böyle bir şey değil kesinlikle bazı yazdıklarına katılmasam da çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum atatürk'ün de hataları olduğunu bunların bilinmesi gerektiğini düşünüyorum ama yine de kurtuluş savaşının o olmadan kazanılamayacağını da düşünüyorum evet kadınlara ve alkole düşkündür ama aynı zamanda hepsi olmasa da inkılaplarının çoğu işe yaramıştır"

    daha bunun gibi onlarca mesaj geldi. öncelikle bu mesajları yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. aşık olunacak bir durum yok elbette orası işin latifesi ama destek oldukları, yazdıklarımı savundukları için, üstelik atatürkçü olmalarına rağmen ayrıca teşekkürü fazlasıyla hakediyorlar.

    buradan iq seviyesini iki haneli rakamlara çıkaramamış kemalistlere sesleniyorum. lütfen atatürkçü olmayın, atatürk'ü savunmayın. atatürk sizin onu böyle savunduğunuzu görseydi muhtemelen tamamınızı sürgüne gönderirdi.

    iyi bir gün dilerim.
  • gerçek dışıdır. gazi'nin özel hayatını irdelemek ve bunun üzerine yorum yapmak atatürkçülük değildir ki atatürkçüler bahse konu yazara aşık olsun.

    kimi zaman kaynak ile kimi zaman kaynaksız paylaştığı hikayelerin/haberlerin ya da makalelerin tek ortak yönü sansasyonel olmasıdır. bu sebeple yazarlar tarafından 'haklı olarak' abluka altına alınmıştır.

    atatürk'ü merak edenler araştırıp hakkında çok sayıda ilginç şeye ulaşabilir. ama atatürkçülüğü sözlükten öğrenecek ya da sözlük yazarlarının paylaşımlarıyla yorumlayarak bir sonuca varacak kadar bilgi ışığından uzak kalmış yazar ve okurlara tek temennim 'allah selamet versin'. 'pruvaları neta olsun'.
  • neden? bir çaylağın yorumunu okumanızı ve devlins_cabin01@gmail.com a mail atmanızı istiyorum. neden böyle bir yol seçtiniz? neden bu propaganda? neden?
  • (bkz: tabi lan manyak mısın)

    bırak aşık olmayı, arkadaşlar arasında konuşurken adın geçtiğinde ıslanan adamlar gördüm.

    tanım: bir akgezen feryadı.
  • (bkz: #71104289)
  • tabii ki.. atatürkçüler kont draculayada aşıktır zaten... ne de güzel uyum...
  • "atatürk'ün dine karşı olduğunu bile konuşturmuyorlar" demiş birisi! pardon???kuran'ı ilk defa türkçeye tercüme ettiren,diyanet işleri başkanlığını kuran,yunanlıların yakıp yıktığı 26 tane camiiyi tamir ettiren,dini kullanıp ekonomik ve siyasal çıkarlar elde edip dine en büyük tahribatı veren tarikatları kapatan, türkiye' den binlerce km uzaktaki tokyoda camii yaptıran da senin amcanın oğlu herhalde!!!!
  • (bkz: mesaj kutuna bak önce dingil)

    dostum psikolojik sorunlarının olduğunu düşünüyorum. biz zaten ata' nın normal bir birey olduğunu biliyoruz. kendisini olduğundan farklı bir kişi olarak göstermediğini de fotoğraflardan gayet anlıyoruz. adam gayet rakısının, sigarasının önünde fotoğrafları var. salıncakta sallanırken hatta mayosuyla denize girerken bile var. yani senden kat kat daha normal bir insan olduğu çok aşikar.

    bence atatürk' ü gözünde tanrılaştıran sensin. bir ateist gibi gözünde canlanan tanrının eksiklerini arıyorsun devamlı.

    yani sorunlusun. he söyliyim o da insandı sorunlu kardeşim. senin zannetiğin gibi tanrı değil ;)

    ve ne kadar anırsan da götünüde yırtsan şuan suyunu içtiğin havasını soluduğun memleketin kurucusu bu adam. bu adamın çabaları sayesinde bu ülke kuruldu. milletin katkısı bu adamın zekası yönlendirmesi olmasa şuan bok girip yazardın buralara. saygı duy azıcık saygı !
  • şu destek yazısı yazan varlıklara bakınca atatürk'ü sevmeyen ve bağnaz insanlar olduklarını diğer entrylere yazdıklarından görebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap