• tweet'in altındaki mention'lar resmen çöplük kokuyor. ne kadar atatürk düşmanı çomar varsa gelmiş. ben tıkladım, bence siz tıklayıp boş yere sinirinizi bozmayın. amk malları sizi.

    edit notu: olayın troll olduğunu bildiğimden haber içeriği hakkında yorum bile yapmadım çomars. öyle malsınız düşünün.
  • olmamış o çocuk.
  • geçenlerde gene mağdurum....
    artık yemiyoruz,bitti,geçti artık ya!anla,ısrar etme.dünün mağdurları bak bugün nasıl da zalimleştiler...inan o zamanların zalimlerindeki insafın milyonda biri bugünün zalimleşenlerinde yok.ben o günleri arıyorum aga!hem de çok sağlam bir muhafazakâr olarak.....
  • özgürlüğün sınırı olmadığını gösterir. çağdaş modern ve uber öğretmenimiz hemen bu gerilemeyi durdurup olaya el atmıştır.

    tanım: bir adet yavsak öğretmen
  • neyzen tevfik'e bir kez daha selam olsun.

    atatürk olmasaydı o çocuk anasından yine çıkardı ama, babası kimdi bilemezdi.

    ulan çok zor değil, bu ülkeyi, bu bayrağı, bu toprakları bizlere armağan eden, sırf biz rahat rahat bağımsız yaşayalım diye dünyayı karşısına alıp türlü mücadeleler veren insanların hatıralarına saygı duyun bari. bu düşünceyi çocuklarınıza aşılayın bari. ama ne yazık ki verimsiz topraklardan iyi mahsul bekliyoruz.

    özetle; doğru olanı yapmış öğretmendir. başkalarının çocukları çıkıp o büstü öpüyor, çiçekler bırakıyor. saygıyı bir şekilde öğrenecekler.
  • sabitlenmiş tweet i #oylarakpartiye hash ı bulunan info su istanbul belediye başkanı (!) olan anonim bi twitter hesabının troll lemesi.

    biri de kalkmış ekşi ye başlık açmış koştur koştur bi dolu adam da bi saniye düşünmeden altına entry kasmış.

    te allahım.

    edit: güldüm ya. başlığı açan da tescilli ak troll muş. üstelik kendi açtığı başlığa entry girecek kadar da ezik.
  • ya çocuk o çocuk, sevmeyi sevgiyi öğretmek yerine polise ihbar etmek nedir ? yukarıda biri de demiş ki yılanın başını küçükken ezeceksin...nasıl bi zihniyetiniz var sizin!
  • ak trollerin, kemalist maskesiyle gelip çıkarım yapmaya çalıştığı başlık olduğuna inanmak istiyorum. o çocuk mk. büste her şeyi yapabilir. bilinçli bir şey değil yani. üstteki kemalist maskeli aktrollere aldanıp da çocuğun çocuk olduğunu unutmayın.
  • kanunlar izin verse bir iki sene içinde evlendirilmesi “caiz” olan kızına atatürkü anlatamamış babanın isyanıdır..

    önce ilkokul bir olsa diye düşündüm.. yok yine olmadı.. ben oğlumla dört yaşında eline bayrak verip 29 ekimde sokağa çıkıyorsam, 12 yaşında kızın için hiç mağduriyet yapmayacaksın.. dört yaşında çocuk 10. yıl marşını ezberlemek istiyorsa boş yere benimki çocuk demeyeceksin..

    sen atatürkü benimsememiş sevmemiş öğrensin istememişsin.. erkek gibi bunu söyle, kızının arkasına sığınıp nefret tohumu deme... nefret senin içinde zaten..
  • aktröll iddiası. bir insanın profil fotoğrafı yerli otomobil olur mu ya.
hesabın var mı? giriş yap