• hakli bir korkudur. balkona cikinca acaba atlar miyim korkusu gibidir. ıkisi de aptallik sonucta ve akilli insanlar aptallik yapmaktan korkarlar
  • (bkz: sevmiyorsan git atla bence) şaka tabi, kimse kimseyi sevmek zorunda değil. ama atatürk'e bu denli tepkili olmanın içini dolduracak haklı gerekçeler olmayınca, "acaba saçmalıyo muyum?" korkusu da olabilir o.
  • "oruc tutmuyorum" demeye korkmaktan daha kotu degildir. ataturk'u sevmedigini soyleyeni balkondan attiklarini gormedim ama oruc tutmayanin agzini burnunu dagittiklarina cok tanik oldum.
  • karsi tarafin "tabi can'ım kimse kimseyi sevmek zorunda degil, çağdaşlık saygı duymayı gerektirir" dedikten sonra ki ilk iki saniyede, sanki çiftleşen mahmut tuncer görmüş gibi bakışından ötürü oluşan korkudur.

    millet annesini babasını sevmiyor, esini dostunu çocuğunu sevmiyor, millet ac ac diyip konuyu baglar kaçarım. (bkz: korktu)
  • bu korkmuş halinizse çok çekeceğimiz var.

    ulan twitter'a girin mustafa kemal için edilen küfürlere bakın. korkuyorlarmış, siktirin gidin. bugün biz mustafa kemaliz diye hashtag açılmış. karşısına da biz yavuzuz fatihiz diye hashtag açılmış. toplumu ayrıştıra ayrıştıra tarihine yabancı edeceksiniz haberiniz yok.
  • bi insan ben gerizekalıyım demekten de korkar mesela. gerizekalılığı bilinsin istemez. aynı şey işte bu da...
  • atatürk'ü sevin, sevmeyin zerre kadar umrumda değil. bilmeniz gereken tek birşey var; atatürk'ü sevmiyorum diyerek ya da atatürk'e hakaret ederek ona zarar veremezsiniz. atatürk aleyhinde atıp tutunca daha dindar daha osmanlıcı olmuyorsunuz.
  • yazın anam yazın sindirin.açın böyle konuları heeeh.aç aç bir şeycik olmaz.söv de söv.aynen devam.haah şöyle haaaaaah.böyle basın milletin damarına devam edin.ayrılın ayrıştırın sövün sayın ne bulduysanız kırın dökün.bir gün bir değer kalmayınca çok arayacaksınız.
  • sik kafalı yobazların açtığı alttan göndermeli başlıklardan bıktım lan. ülkeni kurtaran insanların başı olan insana düşmanlık nedendir ki. yok katlettirdi yok şunu yaptı bunu yaptı diyorsunuz. o zamanları yaşasaydık şuan daha fazla kayıp ve katliam olur. ayrıca en büyük ülküsü türkiye topraklarını kaybetmemekti onun içinde ne gerekirse yapılır.

    insan söylemeden geçemiyor bu yobaz yaltakçı itlerin atası keşke o zamandan kurusaydı. farkında değilsiniz ama hatırlatim bu başlığı açarken ki 'düşünce özgürlüğü' atatürkün ve arkadaşlarının kurduğu ülke yapısından gelmektedir
  • yersiz bir korkudur. hiç kimse zorla atatürk'ü sevecek diye bir şey yok. hiç de olmadı. böyle düşünenlerin hüsnü kuruntusu o. kendi hakkındaki koruma kanunu bile ölümünden yıllar yıllar sonra bazı meczupların hadsizlikleri üzerine adnan menderes hükümeti tarafından çıkartıldı. bu gün de kimsenin bunu söylemekten çekinmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. her mecrada aklı başında her insanın yüzünü kızartacak, ahlaksız ve densiz sözlerle atatürk'ü anan bir sürü meczupla dolup taşıyor memleket!

    televizyona çıkıp humeyni'yi seven ama (başına bir şey gelmeyecekse ki öyle akılsız başa ne iş gelebilir ki) atatürk'ü sevmediğini söyleyen başörtülü bacılarınız bile oldu. ben kesinlikle böyle bir söyleme karşı değilim ama hayal ürünü safsatalarla, masallarla ve uydurmalarla altını doldurup atatürk'e hakaret edemezsiniz kardeşim. bu gün reis diye peşine düştüğünüz adama ilk adıyla hitap ettirmezken kimse mustafa kemal atatürk'e hakaret edemez. haddiniz değil çapınız hiç değil!
hesabın var mı? giriş yap