• evlerimiz komşu sayılabilecek kadar yakın olan, bayrampaşa belediye başkanı. biz kendisini güleryüzlü haliyle tanır ve severiz. kendisi hüseyin bürge'nin boşluğunu belki ondan daha iyi şekilde doldurmuştur.
  • başa geldiğinden beri her yere ismini yazıp kendini tanıtma gayesindeki başkan. her noktada ismini önü çıkarıyor, belediye okulda çocuklara diş bakımı için ufak bir kutu dağıtmış onun üstünde bile kocaman ismi yazıyor, bayrampaşadaki bilboardlara filan hiç girmiyorum. kendisine ailecek ziyarete gidip "yeter ezberledik" diyeceğiz
  • bir akp'liden hiç beklemediğim kedi köşkü projesini başlatmış.

    http://www.aydinses.com/…esini-anlatti-h218284.html
    http://cdncms.zaman.com.tr/…/12/05/sokakkediler.jpg

    diğer akp'liler sokaktan hayvanları toplatıp öldürmek için yasa tasarısı verirken, "hayvanlar mundardır aman bana değmensin" diye düşünürken veya sanki aynı şeymiş gibi "kediye köpeğe yardım edeceğine git sokaktaki insanlara yardım et" diye saçmalarken böyle bir proje ile ortaya çıkması büyük olay. zaten haberlerde gördüğüm kadarıyla klişe akp'lilerin tersine hoşgörülü ve sempatik bir tipi var, demek ki akp durmuş saat gibi, az da olsa böyle düzgün adamları bulabiliyormuş. neyse kendisini gerçekten tebrik ediyorum, darısı diğer belediyelere.

    ayrıca bu kedi köşkünün ufağını, kendi imkanlarıyla yapmak isteyenler için;
    (bkz: #31180431)
  • sürekli kendi reklamını yapan ve bu yüzden itici biri haline gelmiştir. bayramapaşa'nın her köşesesine bu adamın kafasını büyük ebatlarda görmeniz mümkündür. lider karizması olmadığını düşündüğüm yedek belediye başkanı.
  • üzerinde belediye logosunun ve isminin bulunduğu ambalajlarla kandil simidi dağıtan, ileri belediyecilik anlayışını bayrampaşa'ya getirmiş belediye başkanı.
  • haftada ortalama 4 defa kendisinden daha doğrusu belediyesinden sms alıyorum. hayatımda bayrampaşa'da bulunmadım. bana neden sms atıp duruyor. istanbul'da yaşamıyorum bile.

    atmayın olm artık mesaj.
  • kraldan çok kralcı bir akp'lidir. yani akp bir gün çıkıp birinci ağızdan ''yanlış yaptık, pardon'' diye bir bildiri yayınlasa bu yine inkar eder. toz kondurmaz...bunca yıldır hiçbir şey yapmadan görevde olmasının sebebi de bu abartılı itaatidir.

    ayrıca bu adamın içerisinde recep tayyip erdoğan 'ı geçirmediği bir konuşması yoktur. abartmıyorum; yolda kendisini görüp altyapı sorunları hakkında üç beş laf edeyim deseniz yine bir şekilde araya rte'yi sıkıştırır. öyle bir profil...

    yazık lan. koca koca adamlar bir koltuk, kariyer, para sevdası uğruna ne hale düşüyorlar...
  • semtin her yerine kendi adını yazıp kendi fotoğrafını koyduğu yetmezmiş gibi belediyenin web sayfasında da sizi izlemektedir. görsel
hesabın var mı? giriş yap