• evet evet sevgili sözlük. böyleleri de var. yoğunluktan, körlükten, vurdumduymazlıktan, mesaj nedir bilmemekten kaynaklanan nedenlerle sözlük içindeki haberleşme, kaynaşma hatta kavga çabalarını sekteye, mesaj göndereni dumura uğratan, hevesini kursağında bıraktıran yazarlardır bunlar. bu başlık da böyle kalpsiz yazarların çekinmeden ifşa edileceği bir utanç duvarı, çamur renkli bir anket olsun bundan sonra.

    not: aramaya inanıyorum amma velakin atılan mesaja cevap vermeyen insan, mesaja cevap vermemek ve badilistte online görünüp mesaja cevap vermemek başlıkları bunu anlatmıyor değil mi?
  • muhtemelen admin falandir. araya mesafe koymak icin yapiyordur.
  • polemige girmek istemiyordur.
  • "şimdi yanıt verirsem, bir daha mesaj yazacak ve ona da yanıt vermem gerekecek" mantığı ile hareket eden yazar.
  • sözlük mesajına sadece ahahaha yazan insanlardan dolayi yazamayan yazarlardir, haklidirlar.
  • mal listesinde olduğunuzu fark edemediğiniz yazardır. olabilir.
  • (bkz: kedidir kedi)

    ekleme: ulan kedidir kedi diye bi yazar da varmış. ben onu şey etmemiştim. benim dediğim film repliği olan. anladınız siz onu.

    hörmetler.
  • ben olabiliyorum çokça. yanlış bi şey mi yapıyorum, göt kalkıklığı olarak algılanabilir mi diye de bi o kadar düşünüyorum onu da ekleyeyim.

    tamamen kişisel fikirlerimi paylaştığım bir entry girmişim mesela. üstünden de biraz geçmiş. adam mesaj atıyor, bana çatacak. çatsın, iyi hoş. ama ne selamı var ne sabahı var. öyle "hölölölö" diye girmiş. "vay ayı vay dağda internet bulmuş." deyip direkt geçiyorum. otobüste yer veriyorum bazen. oturuyor, ama bi kelime yok. "yer vermesek sitem edersiniz ama geçip oturunca bir teşekkür etmezsiniz." deyip paylıyorum (bkz: arkadaşlar x kişi okumuş 1 tane bile yorum yok). o hesap. otobüste ne isem sözlükte de oyum sdlfkjdfsljk.

    kimisi kibarlıktan kırılıyor. genelde kızlar yapıyor bunu. sizler mizler efendimler havada uçuşuyor. yok vaktinizi aldım yok gadanızı aldım yok aaa bakınız arkanızdan kuşuz geçiyorunuz bilmem ne. direkt geçiyorum. yanlış kişiye mesaj attığını düşünüyorum çünkü. ben o kadar önemli biri değilim. otobüste çaprazında oturan "gözlüklerinin arkasından bana mı bakıyor?" diye düşündüğün çocuğum ben.

    kimisi beni yaş bir ağaç sanıyor. "(#14176266) çok güzel hatta mükemmel bir entry olabilirmiş. bu kadar küfürlü olmasa.. içim kalktı.. midem bulandı.." filan diyor. "hassiktir ordan yarramın anteni!" diyemiyorsun sonra "#9952570 bünü #9952570 yazmüş #9952570 birü #9952570 üma #9952570 nasü da #9952570 küfrüdiyööö #9952570 ne ilgünç......... #9952570 ne üronük...... #9952570" oluyor. otobüste olsa entry id'si ile şekil yapamaz. en iyisi cevap vermemek.

    kimisi direkt mal. bildiğin şuursuz mal. birlikte porno izleyip 31 çektiği dayısının oğluyla konuştuğunu sanıyor. fikrine katılmıyorsa, üslubu "(#14176266) yok yeaaa. sikerler. yokölebişiii. siz yapıyosun hep bunnarı taammı. kes. konuşmaa. okaddar." ekolünde oluyor. otobüste olsa ağzına çarparsın ama burada bir şey yapamıyorsun. "be dal yarrak, be dibini atlara dövdürmüş piç, be oruçluyken domuz eti yemiş lavuk..." diye giremiyorsun sonra sen küfürbaz agresif oluyorsun ondan sonra uğraş babam uğraş #9952570 #9952570 #9952570 #9952570 #9952570 #9952570 #9952570. bi de boş laf ya. anlamaz ki öküzün evladı. redyo goygoya karşı.

    kimisi de çok saftirik be abi. "(#14176266) eet eet en çok katılıyorum müthiş haklısınız." diye mesaj mı olur sincabım ya. yani elbette olur da, ne diyeyim ben sana? "aferin iyi yapıyosun." mu? sırf ":)" yapıp göndersem ayrı bi itici. "eline sağlık, çok güzel olmuş."a bile "teşekkür ederim." diyebiliyorsun ama ayağımda prangalar sana çaresizim. paylaşmak güzel şey de, seni gerçekten anlıyorum, da en azından bir açık kapı bırak değil mi? binebileyim otobüse.

    kimisi de bildiğin yavşak oluyor ya. bi gün bunlardan birini ev sahibi yapacağım. itin götüne sokacağım sonsuza dek orada yaşayacak. şimdi sözlüğü takip ediyorum tamam mı; kim kimin yalakası, kim kimi şişiriyor farkındayım. genelde bu işi taraf olmayı beceremeyip taraftar olan toy düdükler yapıyor. şimdi havada karada mütemadiyen zıtlaştığın birileri var yedi alem biliyor. bu yalama da gidiyor onun kulu oluyor, sen de uzaktan izliyorsun. tapıyor falan. sonra geliyor bu yavşağın önde gideni sana övücü bir mesaj atıyor. sana taban tabana zıt olan birine tapan adam, seni ne kadar takdir ettiğini yazıyor. "eyvallah." diyorum. en azından ortada durma hakkını gözeteyim diye düşünüyorum. ha ikinci mesajı atmıyor mu, o an "yağuvuşak!" diye yardırıyorum ekrana. daha cevap vermem mesaja. yavşak adamla işim olmaz. otobüste yanımda otursa hayvan gibi dürtüp "birader az topla şu bacaklarını." derim.

    kimisi de 12-13 yaşında henüz. attığı mesaj "(#14176266) eheh :p:p:p:p:p". ya bu ":p" nedir ya. bunu yapma yaşı maksimum 8 arkadaşım. bu mesajı atanın gerçekten cevap beklediğine inanmıyorum. hani inansam cevap yazmaya kalksam zaten "ahah 8======o ~ ~~" tipi bir şey yazarım yani yazmasam daha iyi çocuğun zihinsel gelişimini sekteye uğratmak istemem. hem burası türkiye ne olacağı belli olmaz #9952570 kapsamında yargılanırım falan uuuu uğraş dur gençliğim çürür. yani otobüse 10 gündür cebinde boş dolaştırdığı akbille binip sonra bittiğine şaşırmış gibi yapan adama cevap yazmıyorum.

    olayı "uslu bi çocuk olursanız belki bi gün" kıvamına getirmek istemedim sadece paylaşmak istedim. samimi ve biraz da cevap verilebilir bişise kesin cevaplıyorum. cevap yoksa cevap odur sdlfkjsdklfsdjk. yine de cevap alamadığı için üzülmüş birileri varsa, buradan özür dilemek isterim. dermişim sdlkfjsdlfk. yaşadığın en büyük hayal kırıklığı bu olsun sincabım.
  • "dostum falancı entryn konsepte aykırı. çok kötü yazmışsın. bence hemen sil" tarzı mesajlar yağdıran suserlar şikayetçidir bu arkadaşlardan. kim kimin dostu, sana ne benim entrymden, sana mı sorayım neyi ne zaman sileceğimi gibi cevaplar vermek yerine mesajı direkt silmek daha huzurlu yapar insanı.
hesabın var mı? giriş yap