• oğlu devrim peken ile beraber önce halitağa caddesinde işlettiği dükkanı, kadıköy efes çarşısına taşımış senlerce oyunların başına attığı
    "başka yerde şubemiz yoktur!" gerçeğiyle bir bütün yaşamıştır.
  • atilla peken, kaligraf, keman virtüözü, asker, besteci, karikatürist ve bilgisayar oyunu satan bir serbest esnaftır.
    saçları bildim bileli beyazdır.ilk dönemler sertifikalı bir bulldog u varsa da sonra köpek hakkın rahmetine kavuşmuş baba oğul dükkanda yalnız kalmıştır.
  • atilla peken kendi beyanatları ışığında
    askerlikte 1974 kıbrıs çıkartmasında müfreze de kıdemli astsubay olarak bulunmuş, çarpışmalarda bulunmuş, karadan çıkartmalar katılmıştır.bu yüzden vapura binemez.
  • çakıl gazinosu çakıl gazinosu iken en ünlü sanatçıların arkasında birinci kemancı olarak çalmış, kuliste soğuk almış, zatüree olmuştur.her türlü eseri partisyonlu partisyonsuz bilmekte, en iyi müzik programını o kullanmaktadır.
  • kaligraf olarak mimar sinan güzel sanatlar grafik i bitirmiştir.
    gerçekten el yazısı şahanedir disketlerin üzerine özenle yazdığı yazısını 100 metreden okuyabilir ve tanıyabilirsiniz.
  • commodore da datasetli dönemde ara yüklemeli olarak hostages i sağlayana yegane firmadır.oyunları asla bozuk çıkmaz, çıkarsa üzülür.aldığı parayı evirir çevirir inceler, yırtık ise geri verir.
  • ruh hastası fenerbahçelidir.paso bin senelik maçları hatırlar, onlar hakkında yorum yapar, ali şen hakkında "brezilya da halı saha maçı olsa davetiye gider" şeklinde saptamada bulunur.sıfır bilgiyle iddia insanıdır.
  • "utility satmıyoruz evladım" şeklinde bir tepkisi i vardır.en basit x copy i bile vermez.utility lerine gözü gibi bakar, halitağadaki dükkanı soyulduğunda utility leri çalınınca
    "paraya, oyunlara değil de utilitler gitti ona üzlüyorum" demiştir.
    utilityleri yazıldığı gibi okur.
  • bir dönem kendisine dadanan telefon sapıklarına "utility satmıyoruz evladım" daki ifadesizliğiyle "anana sor evladım" demiştir bol bol.
    telefon işletme tarihinde ki en güzel işletme yine kendisine yapılmıştır

    - atilla bey ben de bvi 1541 drive var
    - evet?
    - e şimdi bunun bi çıkışı var...
    - evet
    - bu çıkış sizin götünüze olur mu onu merak ediyorum?
    - anana sor evladım..."
  • peken bilgi işlem merkezinde ki diğer karakter olan devrim peken ile etkileşimi ise ayrı rahatsız edicidir.devrim peken babasına siz ve efendim diye hitap eden şizo bakışlı yüzü gülmez bir gençtir.
    atilla peken in iddiasına göre river raid oyununda 50 köprü geçerek türkiye rekorunu kırmıştır.
hesabın var mı? giriş yap