*

  • yurt disi egitim danismanligi veren bir sirket.
    www.atlasedu.com
    adresinden ulasilabilir.
  • merkezi istanbulda bulunan ankara ve izmir'de subeleri olan yurtdisi egitim danismanligi sirketi. http://www.atlasedu.com/
  • iso9001 belgeli tek yurt dışı eğitim danışmanlığı şirketidir. merkezi istanbul taksimde akmnin yanındaki binadadır. sıcak ve ilgili çalışanlarıyla ingiltere , avustralya , canada ve abd deki okullara sizin adınıza başvuran , istanbul üniversitesinden kendileri için bir öğrenci takip programı geliştirmesini isteyip bu programı uygulayan şeffaf bir kuruluştur. ingiltereye gidicem diye herşeyinizi ayarlamışken birilerinden kaçma uğruna herşeyinizi amerika yönünde değiştirmenize bile sabırla peki diyip yeniden sizinle birlikte araştırma aşamasına geçebilen ilgili makamdır. *
  • üyelerine çekiliş ile yurtdışında dil eğitimi bursu sağlayan site, yeni kampanyasında da 15 kişiye yurtiçinde ingilizce bursu ve 10 kişiye de elektronik sözlük hediye edecek.

    her ay profesyonel bir ekip tarafından güncellenen sitede, yurtdışı eğitim ile ilgili haber, burs, fuar, vize, öğrenci ve yönetici yorumlarına düzenli olarak yer veriliyor...

    http://www.atlasedu.com/
  • nedense bir turlu isinilamayan, surumden kazanacagim derken insanla gercekten ilgilenmeyen, seri uretim yapar gibi musteriyle ilgilendigi izlenimi veren danismanlik sirketi.
    daha az kazanan ama daha az ogrencisi oldugundan sizin islerinizin yolunda gitmesi icin butun enerjisini harcayan sirketler cok daha insancil bunlardan.
  • bugun gidip bir teftiş edeceğim yer.
  • benim için bir ilktir, öncüdür.

    gmail adresimi kimsecikler neredeyse bilmezken, spam kutumu ilk şenlendiren olmuştur. hala da aynı performansla devam ediyor kendisi.
  • teması hoş olmayan, amatör gözüken ve göz yoran firma.
  • yurt dışı hayali satarak beyin göçümüzü hızlandırıp yurttan sesleri dünyaya dağıtan eğitici şirket. olmasa daha mı iyi olurdu? hayır. oldu da başımız göğe mi erdi? yine hayır. ne oldu sonuç olarak?
    bazılarının yurt dışı hayalleri gerçek oldu, daha mutlu oldular.

    bundan rahatsız mı oldum? olmadım fakat beyin göçüne ön ayak oluyorlar, olmasalar da türkiye de kalıp ne yapsalar dediğimiz milyonlarca işsiz insan olduğu için, aradan şanslılara güzel imkan sunuyorlar. giriş, gelişme sonuç kısımları bütünlük arzetmeyen bir entry söz konusu.

    entrye başlarken farklı, bitirirken farklı bitirmek de bir beyin göçü değil midir?
  • mezuniyet kepinin yanında hürriyet abidesiyle tanıtım afişi yapan her kurumun bana verdiği bayatlık hissini veren hededir. (bunlara ne dendiğini de bilmiyorum ki)
    çocuğunu bu vesileyle gönderenler becele başlasın bari, ilerde çocuk partide eline mikrofonu aldığında hazır olmak lazım
hesabın var mı? giriş yap