• antalya base li kurulmuş olan havayolu şirketinin kurucusu öger tours dur.b737 ve b757 tipi yolcu uçakları ile hizmet vermektedir.
    yıllardan 2009 aylardan aralık şirket antalya base'i çoktan bırakmış istanbul base uçmayı sürdürmekte filode ne b737 kalmış nede b757,airbus320 ve 321lerle haç operasyonu bunun yanında iç hat uçuşlarla hizmet vermeyi sürdürmektedir.
  • "koltukları deriden deriden,
    uçağa bindim merdivenden"

    şeklinde inanılmaz bir zeka örneği slogana sahip, henüz şaka mı gerçek mi algılayamadığım havayolu şirketi.
  • dört farklı kılığa girmiş "toprak sergen" ile bilbordları dolduran havayolu şirketi.

    mitolojide atlas'ın dünyayı omuzlarında taşıyan tanrı olduğu düşünüldüğünde... yoksa bi kayayı tepenin zirvesine çıkartmaya çalışanı mıydı? kimdi bu atlas..

    neyse, dünya atlaslarının ortak özelliği dünya haritası içermesi ve konusunu dünyanın oluşturmasıdır. bu yüzden atlasjet'in yolculuklarının dünyayla sınırlı olacağını söyleyebiliriz. mars'a gitmek için öz-martian-ekspres'i beklemeniz gerekebilir.
  • ets'nin yeni işi.
  • yanilmiyorsam son gunlerde istanbul'un reklam panolarini susleyen ilginc bir reklam'a sahip ucus firmasi.

    soz konusu reklam afislerinin, sefer yapilan illere gore uc degisik versiyonu var, ilk gordugum zaman "bu ne lan." tepkisi verdigim icin afislerin ana temalari bir olcude aklima kazindi;

    birincisinde biyikli ve torlak bir arkadas koltugunun altinda duran diyarbakir karpuzu ile objektife poz vermis ve bu fotografin altinda da su yaziyor:

    koltuklari deriden deriden,
    ucaga bindim merdivenden!

    siz artik o diyarbakir karpuzundan seferin nereye yapildigini cikariverin, deri koltuk mevzusunu ise bilemiyorum...

    diger bir versiyon olan, istanbul-trabzon seferini vurgulamak icin hazirlanmis olan afiste de fiziksel ozelliklerinden dolayi laz oldugu anlasilan bir arkadasimizin fotografi ve bu fotografin yaninda da "hamsi tazeyken yenir." ibaresi bulunuyor.

    3. versiyonun neyi vurgulamak istedigini pek anlayamadim cunku afisin uzerinde yazili olanlarin tumunu okumaya firsat olmadi. ancak cikarabildigim kadariyla bu afiste, 80'li yillarin turk filmlerindeki fabrikator tiplemelerinin giyinip kusandigi turden bir takim elbise giymis, gene ayni fabrikator tipli bir arkadas elinde bir kartvizit tutarak objektife poz verip "size kartimi vermis miydim ?" gibi bir soru yoneltiyor afis muhattabina...

    aslinda reklam afislerinin yukarida yazmis oldugum abuk yonlerini tek tek ele almak ve afisleri hazirlayan reklam ajansinin, hazirlanan reklam afislerini onaylayan atlas havayollari yetkililerinin yanaklarindan opmek isterdim ama siyiracak o kadar cok sitkim yok malesef.
    ama en azindan kuru kuru bi "aferim... cok guzel olmus." tebrigi gondereyim ayip olmasin...
  • koltuklarının deri olmasıyla övünen ama reklam çekimlerinde kumaş koltuklu uçak kullanan havayolu şirketi.
  • kılıktan kılığa giren toprak sergen'i reklam kahramanı olarak kullanan havayolu şirketi
  • onur air, fly air ve türk hava yollarına 4. rakip.

    uçuş yaptığı tüm şehirlere 89 milyona uçuyor. reklamları ile ilgili söyleyebileceğim tek şey ise: "olmamış".
  • 4 mart 2001 de öğer holding tarafından kurulmuştur. daha önceleri charter seferleri yapan firma artık iç hatlarda da aktiftir. son dönemde havayolunda yaşanan rekabeti arttıracak gibiler. türkiye'nin her yerine 89.000.000.-tl gibi bir kampanyaları var. biletler ets turizm vasıtasıyla satılmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap