• *** 2010-2011 şampiyonu trabzonspor ***

    "...spor merkezi gibi yaratıcılık merkezi..." http://haber.gazetevatan.com/…uyor/605436/185/haber

    resmi adresi: http://atolyeistanbul.co/
  • türkiye'de zihni sinir projeleri hayata geçireceğini umduğumuz mekan. yazar, çizer, mühendis, zanaatkar, girişimci gibi farklı alanlarda çalışan insanların bir arada ofis olarak kullandığı; fikrini somut bir obje olarak elinde tutmak isteyenlerin kaynak, çekiç, torna ile üretim yaptığı, öğreneceğim diyenlerin workshop'lara katıldığı, bir nevi mezun olunası akademi. ekimde açılıyormuş, kurucuları engin ayaz, kerem alper ve ulrich barnhoefer'miş. tedx konuşması için;

    tedx konuşması
  • bir süredir görüyordum, neymiş bakalım dedim. meğer adamlar benim için yer açıyorlar haberim yok!
    mesela bir fikrin var, bir şey üretmek istiyorsun. ihtiyaç duyabileceğin her şeyi tek bir çatı altında topluyor atölye istanbul. aslında tam anlamıyla çalışma, üretme ve yeme de yanında yat alanı denilebilir. alanları çok geniş, farklı kitlelere açık. diyelim ki aslında bir tasarım fikrin var ama hiç istemeyerek plaza adamı oldun, git buraya içinde kalanları tasarla sonra burada üret, insanlarla tanış, 3d printer kullan, tasarımını farklılaştır, keşfet. temmuz 2013'ten beri gerçek yaratıcıları araştıran, bulan ve biraraya getirmeye hazırlanan bir proje ve başarıyorda. ekim ayında mekanlarının açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
    ayrıca (bkz: stanford), (bkz: nyu) gibi kurumlarla bağlantıları mevcut.
  • istanbul atölye; sermaye gruplarıyla değil, yapılan işlerle, gelişimlerle, bakış açısını yenilemek/değiştirmekle anılmasının daha çok faydalı olunabileceği bir kültür yuvası. emek tanımı burda gerçekleşiyor. evet..
  • dört gözle beklediğimiz mekan. aldığımız duyumlara göre bomonti'de olacakmış.
  • istanbul'da / türkiye'de olan nadir güzel işlerden. "ortak çalışma alanı" avrupa'da oldukça yaygın ancak türkiye'de çok yeni bir kavram. suistimal edilmeye de çok açık bu yüzden (bkz: regus olayı)
    işletme kısmında bir fikrim yok ancak tasarımı oldukça başarılı, konum olarak ise ayrıca heyecan verici. "restorasyon/renovasyon nedir, nasıl ve niçin yapılır?" sorusuna muhteşem bir cevap burası ayrıca.
    emeği geçen herkesi tebrik etmek gerek.
  • çok güzel bir oluşum. biraz da sinirimi bozmuş olan oluşum çünkü millete anlattığım hayalimi resmen yaratmışlar, çok da iyi yapmışlar.
    mekanlarını ziyaret etme imkanım da oldu. hakikaten çalışmak, etkinlik düzenlemek, yaratıcılığına yaratıcılık katmak için çok çok güzel tasarlanmış. bomontiada'nın içinde, tatlış bir atmosferi var.
    buyrunuz websiteleri için link.
    bu da düzenledikleri aktiviteleri takip edebileceğiniz instagram hesapları.

    edit: instagram hesabı güncellemesi.
  • ayda 10 günlük çalışma ortamı için 645 tl + kdv, 6 ay sözleşme imzalanırsa 575 tl + kdv ve bir aylık da depozito isteyen kazık co working alanı.
hesabın var mı? giriş yap