• kedi götünü görmüş yara zannetmiş ilgi budalası kızlar...
    maximum 25 yaşında olmalarına, yaşam kalitesi yüksek bir familyadan gelmelerine rağmen, en ufak bir adet sancısı veyahut muadili bir kas spazmında yataklara düşmekteler.
    bunlara ilgi gösteren erkekler de "ben onu iyi ederim." mi diyor artık nedir?
    oldukça da prim yapıyorlar etraftan gözlemlediğim kadarıyla.
  • bunların tam aksi de ben hiç kırılgan değilim, bu kız milleti çok rererö diye dolaşan, hassas ve kırılgan olmamayı marifet sanıp, daha hassas kızlara bok atarak prim yapmaya çalışan erkek fatmalardır. aradaki dengeyi tutturabilenlerse candır kanımca.
  • (bkz: ilgi orospusu)
  • haklarında şimdilik yazmayacağım kızlardır zira bu aralar ortalık bunların tersiyle dolu. kadın olmayı ve bunun getirdiği doğal özelliklerin büyük çoğunluğunu reddeden, içi nefret dolu, mutsuz ve kendi özüyle küs bireyler ortalıkta cirit atıyor.

    etek giymemek marifet, topuklu ayakkabı kezban işi, kendisine ufak bir jest yapan erkek otomatik olarak ırz düşmanı, güzel göğüslü kadın garanti estetikli, yaptığını yakıştıran rüküş diye uzayıp giden takıntılı tespitleri ulu orta pisleyip sonra marifetmiş gibi sıvayan tipler var. en belirgin ortak özellikleri kaba, saygısız ve küstah olmaları. ilgi görüp takdir edilmeyi ciddi bir ayıp, kusur, eksiklik belledikleri için içlerinde gün be gün büyüyen yarayı tedavi etmek yerine etraftaki erkeği kadını yererek, küçümsemeye çalışarak kendilerince bir ilgi mekanizması oluşturmaya çalışıyorlar.

    ilgi istemek hastalık değildir güzel kızım. kendine bakmak, iyi giyinmek, kadın gibi görünüp kokmak ayıp değildir. her şey gibi bu da abartılmamalı, yerine göre ayarlanmalıdır o kadar. öbür türlü erkek olmaya özenen itici tipin tekine dönüşürsün. etme kendine, yazık.
  • bunlar genelde gereksiz derecede sesli konusur ve kahkaha atarlar. bir ortamda olay cikarmadan, kepaze olana kadar kendilerini belli etmeden duramazlar. bunlarin erkek versiyonlarina pic diyoruz.
hesabın var mı? giriş yap