• audi pronun taşınabilir kablosuz hoparlörü, gerçi sadece bluetooth üzerinden kablosuz bağlantı sağlayabiliyor.
    özellikle temiz ve renksiz, hifi benzeri sesiyle her testten yüzünün akıyla çıkan bir ürün, dinlemeden ne kadar gerçekçi söylemek zor ama taraf tutan yayınlardan bile böyle bir övgü alıyor olması merakı daha da arttırıyor.

    https://www.audiopro.com/product/addon-t3

    battery
    up to 30h (at 50% vol).
    12h at 100% vol.

    ınputs
    bluetooth standard v4.0
    aux ın 3.5mm stereo

    amplıfıers & drıvers
    digital class d amplifier, 2x5w
    + 15w
    2 x ¾” textile dome tweeter
    1 x 3.5” woofer

    outputs
    usb for charging devices
    (dc out/max 5v 1000ma).

    frequency
    range: 60 – 20.000hz
    crossover: 5.200hz

    dımensıons
    hxwxd: 115 x 215 x 135 mm
  • çok çok memnun olduğum bluetooth hoparlör.

    sahnesi geniş, sesi berrak, sesi boğmayan dengeli ve hoş bir bass'ı var. ödül aldığı, 5 yıldızları topladığı incelemelerde de belirtildiği gibi hi-fi cihazlara benzer bir sesi olduğu doğrudur. zaten sanırım üretici de ürünü tasarlarken onu amaçlamış ve başarmış. 18650'lerden oluştuğunu tahmin ettiğim pil paketi herhangi bir pilci/elektronikçi tarafından kolaylıkla yenilenebiliyor.

    bu arada dış mekanda kullanmaya hiç uygun değil, 5 dk. yağmur yese götü başı dağıtacağını tahmin ediyorum. zaten böyle bir iddiası da yok.

    bu arada internet bağlantısı olan versiyonu için: audio pro addon c3
  • öncelikle cebime koyayım parka bahçeye götüreyim boyutunda bir bluetooth hoparlör değil. kasa ve performans olarak üst düzey kalite hissi sunan, sarj konusunda rakiplerinin çok üstünde olan isveç üretimli kalburüstü ses cihazı.
  • en başta harman kardon onyx studio 4 almaya niyetle giriştiğim araştırma sürecinde aklımı çelip bana nihayet kendini satın aldırtan muazzam hoparlör.

    ikisi de hepsiburada üstüne 1200 liraydı, harman kardon için bass karakteri yoğun ve hiphop şarkılara daha uygun denilmiş, audio-pro için ise hifi benzeri ses veriyor denilmişti. bir hifi sitesi tarafından da üç ayrı ödül almış olması da tercihimi bu hoparlörden yana kaydırdı. ayrıca ikisi de şu an yurt dışında 170-200 dolar bandında değişiyor ama tabii ki daha popüler marka olan harman kardonu satan satıcıların kâr marjı yüzünden türkiye'deki fiyatları arasında 600 lira kadar fark var.

    satın almak isteyenler için zaten sitesinde özellikleri mevcut, ben kendi deneyimimi anlatayım. sesi inanılmaz. şu ana kadar bu fiyat bandında bir ürün denememiş olmamın etkisi de olabilir lakin hoparlörden gelen bass, arkadaki tizlerin kaybolmayışı, düşük seste bile aynı keyifi almak inanın verdiğiniz 1200 lirayı hiç düşünmemenize sebep oluyor. tabi boombox gibi yanınızda taşıyıp ortamları müzikle doldurabileceğiniz bir cihaz değil, ama geniş bir salonu çok rahat idare eder. sesinin karakteri gayet dengeli, vokal ağırlıklı şarkılarda şayet kayıt kaliteliyse solist yanınızda söylüyormuş gibi hissettiriyor. tek kötü yani çirkin oluşu, ona da ben alıştım, seviyorum tipini zıpırın. *
hesabın var mı? giriş yap