• ilk başlarda temkinli olduğum ama sonrasan güvenimi kazanan başarılı bir firma...

    auturk ile bende 3 aydır çalışmaktayım.
    güvenilir ve hızla büyüyen bir firma.

    auturk şuanda yapmış olduğu temel iş ham altını alıp, altın işleyen yerlere satışını yapmak,
    bunun yanında bitcoin ve arsa alım satımı gibi işlerde yaparak mevcut nakit portföyünü kara çevirmektedirler, asıl projeleri ise türkiye'ye kapsamlı altınmatik getirerek hem altınmatik satışından hemde onun işletmesinden para kazanmak.

    kendi adıma konuşursam şuanda mevcut yatırımımın neredeyse tamamını çıkartmak üzereyim. ilerleyen 3 aylık dönemde karım olacak.
    günlük getirisi yatırımınızın %1'i oluyor.
    yalnız mevcut şirket türkiye'de olduğundan alımlarda %18 kdv uygulanmakta ve bu yüzden kar marjı biraz daha düşmekte. ayrıca kazanılan paradan %3'lük vergi kesilmekte.

    sistem şuanda gelişen ve ve giderek adı duyulan bir sistem sizlerde üye olmak isterseniz referans linkimi kullanabilirsiniz.
    elde edilecek referans geliri referans sahibi ile paylaşılacaktır.

    http://www.auturk.com/auturk/uye-ol-1498

    bu linkle üye olursanız takımım başlığında üyeliğiniz yatırım yaptığınızda görünecektir ve elde edilen referans gelirini kırışırız :)

    sistem ile ilgili aklınıza takılan soru olursa yeşillendirin her türlü yardımcı olmaya çalışırım.

    not: reklan yapma veya post kasma niyetimiz yok sadece kazandığım bir sitenin paylaşımını yapmak istedim. kimseye üye ol veya olma demiyoruz. sonuç itibari ile ne kadar iyi niyetli bile olsa ticaret yapan bir firma ve herzaman batma riski var unutmayınız.
  • (bkz: jet fadıl)
    (bkz: çiftlik bank)
    (bkz: yav he he)

    tokatçılarda alıştılar ekşiyi mesken tutmaya, çiftlikbank sayesinde ekşiden bayağı mal kaldırıldığını görünce tabii.. uyu bddk uyu eee eee ee e!
  • buna inanan bunada inandı :
    (bkz: çiftlik bank)
  • dilim döndüğünce bir şeyler karalayayım. ileride buralar değerlenirse (ki ülkemizde bu tarz ponzilerin tutmama ihtimali yoktur) belki de faydası dokunur okuyacak kişilere, aslında yapılacak şey basit, soruları okuyup düşünmek, cevapları gerçekten ama gerçekten mantık süzgecinden geçirdikten sonra vermek:

    yanılgı 1: "birlikte kazanacağız" kimse size para kazandırmak istemez! düşünün neden size para kazandırsın? siz kimsiniz, değeriniz ne?

    yanılgı 2: "resmiler, adresleri, telefonları var, kayıtlılar" tabi ki resmi olacaklar, şirketleri olacak, kağıt üzerinde belli işleri yapıyor gözükecekler ki güven sağlanabilsin. bakın önemli kelime "güven". şimdi şu soruyu sorun: bir şirket kurmak zor mu? neler gerekli?

    yanılgı 3: "ama gerçekten iş yapıyorlar" (jet fadıl, çiftlikbank örneği) "güven" diyoruz, bir şeyler göstermezsen, nasıl ikna edip sistemde tutacaksın insanları? bakın inşaat var yatırım devam ediyor (jet fadıl), bakın temel attık yatırım devam ediyor (çiftlik). madem öyle rakamlar konuşmalı, sorularınız: toplanan para aşağı yukarı ne kadar? şirket özsermayesi ne kadar? yapılan işler neler, yatırımlar neler? yapılan işler kaç para eder? elde edilen kar gerçekçi mi? toplanan para, iş hacmi ve dağıtılan para ne kadar gerçekçi? bi youtube videosu gördüm, çiftlikbank ergeni bir deponun önünde "bakın minibüslerimiz bekliyor yükleme için" diyor, kutuları açmış bakın burda peynir var diyor. kanıt sunuyor iş yaptıklarını göstermek için, toplanan milyonlarca liraya karşılık gösterilen 1 depo, 5000 koli mal, 20 tane transit minibüs kanıt mıdır? ya da geri kalan yatırımlar her neyse? göz boyama olmasın? bu işe gelince, altını alıp işleyip satışını yapmak, nerede nasıl ne kadar?

    yanılgı 4: "ödeme yapıyorlar, alanlar var, kanıt var" tabi ki yapacaklar. birileri çıkıp 100 kişiden para toplayıp kaçsa zaten dolandırıcı olur ilk etapta.. ama 100 kişiden para toplayıp 50'sine yavaş yavaş dağıtırsa, hatta 30-40'ını kara geçirirse, sisteme yenileri geldikçe eskileri kar etmiş şekilde sistemde beslerse "güven" sağlayacak reklam kendiliğinden yapılmış olur. bu sistemlere ilk girenler gerçekten karlı ayrılabilir, ama unutmayın, her halükarda bu işte vicdan yoktur, çünkü aldığınız başka birinin parasıdır, açık ve net. herhangi bir ürün, ticaret, yatırım vs sonucu ele geçen para değildir! ilk tanıtımlara bakın, "ödeme aldım işte kanıtı" yazıları ve videoları cayır cayır dönüyor etrafta, o zaman soru; nereden geliyor bu para? karşılığı ne? düşün, düşün, düşün.

    yanılgı 5: "adamlar zeki, her işi biliyor, yatırım yapıyor, bitcoin bile var, ben ilgilenmem parama bakarım" bilmediğin işe yatırım yapma! bilmiyorsun, ne olduğunu bilmiyorsun niye giriyorsun o zaman. en başta ne dedik, kimse sana kazandırmaz, kendine kazandırır, başkasından alır bir kısmını sana verir ama yine kendine kazandırır. evet paradan para kazanan çoktur, yatırım dünyasının fırsatları geniş ama istatistik diye de bir şey var.. bu şekilde başlayan hangi sistem tutmuş? hangisi, örnek var mı?

    yanılgı 6: "onlarda sorun yok, devlet el attı, dış mihraklar dürttü vs" ülkemizin yeni saçmalığı. bu saçmalık yüzünden bu sistemler artık tam anlamıyla batmıyor. çünkü tam birileri "yahu dolandırıldık" derken birileri de çıkıp "yapmayın ya bu kötü niyetlilerin bir komplosu, yoksa süper iş bu" diyerek sıyırıyor işin içinden. çiftlik bank face sayfasına bugün baktım, yorumlar beni benden aldı "bakanlık soruşturma açmasa bunlar başlarına gelmezmiş, avrupanın ve türkiyenin en büyük yatırımı olduğu için kıskanılmış vs vs" ödemeler yapılmıyor kan ağlıyor insanlar ama bi tarih vermişler, nasıl umutlular nasıl umutlular görmeniz lazım. suçu başkalarına attıkça sistem biraz daha beslenmeye devam eder. jet fadıl suçu en son dış mihraklara fetöye falan atıyordu. düşün, gerçekten birileri mi uğraşıyor bu sistemlerle?

    yanılgı 7: "güvendiğimiz insanlar bu işin içinde" bu en sakatı. her insanın zaafı vardır ve dolandırıcılık zaaflara oynar. "güven" sağlamanın yolu zaafları kullanmaktır aslında. fadıl en son yanında cübbeliyi çıkarmış fetva verdirtmişti bu gayrimenkulu alıp kira almak caizdir diye. dini bir boyut tutturursanız zaten sizden iyisi olmaz. çiftlik de güzel bir yol izledi, dükkanlar tesisler vs oldukça inandırıcı bir sistemdi. ortada ürün vardı, toplanan parayı asla karşılamasa da tesis vardı. ve bu işe girenler vardı haliyle, insanoğlu bilmez etmez ama arkadaşına, dostuna afedersiniz mal gibi güvenir, güvendiğin bi adama bak bakalım gerçekten güvenilir mi? sen bilmiyorsun mesela, o biliyor mu ne olduğunu?

    yanılgı 8: "e yatırım yapıyoruz" yatırım nedir? biliyor musun? bitcoin yatırım aracı mıdır mesela? hiç sordun mu kendine? nasıl ortaya çıkmış ne işe yararmış? al bir inek, ver çiftliği olan bir tanıdığına baksın büyütsün eyvallah ama inek, tavuk aldım diyorsun, nerede o inek? gördün mü? dokundun mu ineğe? sütünü alıp içtin mi? neye yatırım yaptın tam olarak internet üzerinden para eft yapmak dışında? altın almak yatırım mı? altını tl ile mi yoksa dolarla mı almak gerekir, sahi altın neye göre değerleniyor? altınmatik ne? gelirse ne olacak? sen altınmatiklerden birinin sahibi mi olacaksın? yani bi sor kendine, neye yatırım yapıyorsun tam olarak???

    karıştı biraz, sizle başladı senle bitti artık idare edin. ama bu soruları sorun kendinize. esas soruyu unutmayın? "neye para verdiğimi/yatırım yaptığımı biliyor muyum?" bildiğinizi zannetmeyin, gerçekten biliyor musunuz onu sorun. kime sorsanız çiftlik bankta ineklerinin tavuklarının parasının karşılığı diyecektir ama gerçekten öyle bir inek/tavuk olduğunun hesabını bilemeyecektir. havadan para kazanma diye bir şey yoktur, hep hüzünle sonuçlanmıştır. yol yakınken ilgilenmeyin derim. illa ilgilenecekseniz de sürekli soru sorun, ikna edici "gerçekçi" yanıtlar olmadan böyle işlere girişmeyin. ödeme alan kanıtlı videoları değil kötü örnekleri aklınıza getirin.
  • memlekette çok fazla enayi bulunmasına rağmen nedense çok yaygınlaşmadı hâlâ.

    "kazancınız kazancımız" diye sloganları var. bu sloganda örtülü olarak anlatmışlar aslında niyetlerini.

    kolay yoldan para kazanmak isteyen uyanıklara tavsiye ederim, hiç kaçırmasınlar.
  • "kazancınız kazancımız" bu nasıl slogan lan? adamlar hiç kasmamış , direk cem yılmaz'dan araklamışlar.

    "götünüz götümüzdür"
hesabın var mı? giriş yap