• alışveriş yapınca para veren site.

    http://www.avantajix.com/

    zöge:yeter artık lan kötülemeyin. site benim değil. her hangi bir tanıdığım ve yakınımın da değil. isteyene tc kimlik no'mu yollayayım. avantajlı geldi, siz de yararlanın istedim. hayret bişey ya. yok size bi daha iyilik.
  • %100'ünü size geri veriyoruz, ama yıllık 10 tl bize vereceksiniz.

    hiç para ödemeyeceksiniz!, ama "yıllık hizmet bedeli" sadece 10 tl ^_^

    yalan dolanla işe başlamış site.

    milyar dolar yıllık kar eden bankanın kart/hesap işletim ücretini "bankamatik kouyoylay ya her yere yeaaa bunun bedeli var pisler sizi" diye savunan dangalakların olduğu yerde bunu da öven çıkar nasılsa, hayırlı işler.
  • kullanicilarindan "yillik hizmet bedeli" degil, ilk alisverislerindeki indirimin 10 lirasini alan site. yani kullanici alisveris yapmayinca, indirim almayinca, para da almiyor.

    is modeli olarak cigir acmiyor ama en azindan affiliate sitelelerine gore bir farklilasma saglamislar.
  • arial ile logo yapmak 10 tl
    yapılan logonun "ix" li tarafının altının çizilmesi 0.50 tl
    template satın almak ve içerik doldurmak 300 tl
    toplam : 310.50 tl

    ekşisözlük gibi bir yerde reklam yapmak ve "olm kimse gelmese 100 adam kaydolup 10 tl verse maliyeti kurtarıyoruz len ehehe " demek : paha biçilemez!

    (bkz: bir de para sayma makinesi)
  • ingilteredeki topcashback tarzı sitelerin çakma türk versiyonu. bir topcashback kullanıcısı olarak söylemeliyim ki benim kazandığım paradan tek kuruş almadıkları gibi üstüne bir de bonus yüklediler. çok fazla alışveriş yapan biri olmasam da bir yılda 100 pound geri aldım ki bunun için fazladan yapmam gereken tek şey site üzerinden yönlendirilmem oldu.. hesaba para aktarımlarında da alt limit olmadığı için 0,82 pound için bile hesabınıza para aktarılması talebinde bulunabiliyorsunuz. daha ne olsun? kısacası avantajix olmamışsın sen daha..
  • ilk başlardakinin aksine çok uzun sürüyor geniş dönüşleri. acil diye gönderiyorsunuz, 48 saat geçiyor. nerede o eski 3 saat içinde yapıan geri dönüşler...

    tamam tamam. mailleri junka atılmış. affettim sizi başarılı herifler!
  • (bkz: advantix)
  • türkiye için online cash-back konusunda alanında lider sitelerden biridir. iyi tamam da, bu kahvehane muhabbeti tarzı newsletter gönderme olayı nedir ya? son haftalık newsletter'da aspirin'i avantajix'e bağlamıştır. gelin bu newsletterin abukluğunu siz düşünün.
  • an itibarıyla siteye girmek isteyince "iis7 internet information services" diye bir şeyle karşılaştığınız cashback sitesi. sanırım çöktü ya da bayramda çalışmıyorlar *
  • 10 tl aidat kesintisi yapan işe yaramaz site. alışveriş yaparsın onayı 2 -3 ay sonra gelir. sonra bir bakmışsın aidat kesintisi yapmış, sözde tüketiciye iyi yapacağım derken kendi cebine atmış paraları. kısaca uzak durun.
hesabın var mı? giriş yap