• avast antivirüs'ün paralı olarak sunduğu vpn hizmeti. 3 günlük deneme versiyonu sonucunda vardığım kanı gayet hızlı fakat o kadar para verilmez hacı beleşi varken.
  • para verilince sadece 1 cihazda lisansınızın olduğu program. yani aynı anda başka cihazda kullanamıyorsunuz.

    fakat bu programın benzerleri aynı anda 5 cihaza kadar izin veriyor. zenmate, tunnelbear vs.
  • malumunuz, yayın hakları yüzünden türk kanallarındaki uluslararası müsabakalar yurt dışından izlenmeye kapatılıyor. bu sorunu aşmak için sorunsuz, uygun ve güvenilir bir yazılım.
  • yaklaşık bir 6 aydır falan kullanıyorum. abd sunucuları oradaki videoları izlemek için iş görüyor. türkiye sunucusu falan da var. son 1 aya kadar da işimi görüyordu.

    ama

    türkiye sunucusuna bir süredir zaten bağlanamıyorum. bağlansam da akıl almaz, hiçbir sitenin dahi açılmadığı bir hız ile bağlanabiliyorum. bazı netflix içerikleri yurt dışında türkçe altyazılı çıkmıyor, bu yüzden vpn ile türkiye netflixe bağlanmaya çalıştığımda netflix zaten bunu yakalıyor. yavaşlığı ile bunun dışındaki işlevlerini de yitirdi türkiye sunucuları açısından.

    bulunduğum konuma göre bağlandığım avrupa sunucularında ise bir şey izlemek mümkün değil. aynı şekilde internette gezinmek de işkence. özellikle upload hızı çk düşük ve çok kararsız.

    özetle, ucuzluğuna ucuz, kağır üzerinde yeterli bir hizmet ama adam gibi çalışmadıktan sonra hiç olmasın daha iyi. işbu sebeple almayın, değmez. çöp bir servis diyorum.

    edit: şu entryi yazarken de türkiye sunucusunda açık unutmuşum denerken. diyorum entry niye gitmiyor. kapattım meredi, saniyesinde entry yüklendi. yok anam yok, almayın aldırmayın şu laneti.

    edit2: yazdıklarım biraz karışık olmuş, ben bile şimdi okuyunca zor anladım. özetle abd sunucusuna bağlanıp abd netflix içeriklerini izleyebiliyorsunuz. streaming için olan sunucuları var onlar çalışıyor. ama türkiye sunucusu bir süredir çalışmıyor. çalışsa bile türkiye sunucusu ile netflixe'e bağlanamıyorsunuz. neden türkiye sunucusuna bağlanasınız? çünkü yurt dışında bazı içeriklere erişseniz bile türkçe alt yazı çıkmıyor. bunun için türkiye sunucusu aracılığı ile netflixe bağlanmak isterseniz bağlanamıyorsunuz. sanırım bu daha net oldu.
  • ios cihazlarda sorun yaratmaz ancak windows cihazlarda bağlantı problemi var.
    durumla ilgili avast yardım merkezi ile görüştüğümde türkiye'de windows cihazlar için olan kullandıkları protokolün yasaklandığı bilgisini aldım.

    ios cihazlarda deneyimlediğim kadarıyla daha önce kaspersky vpn kullanmış biri olarak çoğu bağlantı noktası kaspersky den kat kat hızlıdır. diğer vpn servislerine göre fiyatı gayet uygun. lokasyon sayısı olarak ta gayet yeterlidir.
  • avast antivirüs progeamını alınca uyfun fiyata alınan vpn hizmeti. fena değil.
  • yıllık üyelik avast.com da $55.08 iken avast.com.tr de 83,88 tl, indirip içinden üye olmak isterseniz $35.88 olan program.

    büdüt: bugün fark ettim android uygulamada ise yıllık 54 lira olan program. nasıl denk getirirlerse artık.

    amazon da bunu yapıyor. e book ve audio book satışında. epey bir kazık yemiştim. bunu fark edince hep onlar değil biraz da ben denk getireyim dedim. sonra amazonla aramızda çok hoş olan bir takım münasebetler yaşandı. öyle başa böyle tarak. sonra hesabımı kapattı. al münasip bi yerine monte et amazon, hesabı. çok da umurumdaydı. önce dürüst satıcı olacaksın.
  • gayet hızlı ve stabil çalışıyor 2 aylık deneme süresi vardı memnun olduğumdan bitince ilk defa ücretli versiyonunu aldım. apple store da yıllık sanırım 240 küsürdü kendi sidesinde yıllık 200 gibi bir rakama satılırken aynı üyelik android store da 53,99 tl den satılıyor. 54 tl den bir yıllık daha aldım bakalım. ilk defa paralı vpn aldım umarım pişman olmam.
  • turkiye ip leri turk tv streaming servisleri tarafindan bloklanmis uygulamadir. varsa cozumu yesillendirirseniz sevinirim.
hesabın var mı? giriş yap