• gidersiniz bilimum silahçıya bir av tüfeği alırsınız daha doğrusu almaya çalışırsınız hemen ruhsatını av tezkeresine işletmek zorundasınızdır.iyi güzelde tezkereyi almak için herhangi bir avcılık ve atıcılık kulübüne üye olmanız mecburidir.kulübe üye olmakta güzel bir paradır.uzun lafın kısası avcılık ve atıcılık kulübü deyilince benden zorla alan bir kuruluş aklıma geliyor.
  • duvarlarında mutlaka içi doldurulmuş kuş, hayvan vb. şeyler asılıdır. şahsen iğrenç bulurum. bir de nedense üyelerinin sansar vurma merakı hat safhadadır. müdavimleri ya yalancının allahı yahut takıntılı insanlardır.

    buralara giden normal insanlar yok mudur? vardır elbet. bu insanlar ara sıra uğrayıp ciddiyetlerinden ödün vermezler. avlarıyla fotoğraflarını falan getirir bırakırlar. diğerleri gibi "yahu karadenizde bir ava çıktı. 4 geyik vurdum şerrefsizim." gibi atıcılar burada kendilerini tatmin ederler. 4 geyik vurmuşmuş. şerrefsizsin tabi.
  • atıcılıkta trap kurallı bir uçara nişancılık yarışması diye betimlenebilir. avcılıkta uçara kaçara atış yapmak da uçara diye söyleniyor olabilir.

    (bkz: avcı hikayeleri)
    (bkz: av tezkeresi)
    (bkz: insan avı)
    (bkz: skeet)
    (bkz: poligon)
hesabın var mı? giriş yap